Yayıncı kuruluştan Fenerbahçe boykotuna devam

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasındaki gerilim sürüyor... Sarı-Lacivertliler, Kadıköy'de 3-1 kazandıkları Ankaragücü maçında saha kenarındaki reklam panolarına "Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz'' yazdırarak protestosunu sürdürdü. Bunun üzerine yayıncı kuruluş da her maç sonu yapılan flaş röportajları ekrana getirmedi. Yayıncı kuruluş bu tutumunu Sivasspor maçı sonrası da devam ettirdi.

Yayıncı kuruluş Fenerbahçe'nin maç sonu röportajlarını yine yayınlamadı. Sarı-Lacivertliler bu hafta da bir açıklama yaparak, "YİNE" ibaresiyle beIN Sports'un tutumunun devam ettiğini belirtti.

Fenebahçe'den yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz ve oyuncularımız kurallar doğrultusunda maç önü ve maç sonu röportajlarına katılmışlardır. Röportajların şu ana dek yayınlanmamış olması yayıncı kuruluşun tercihidir" dendi. Sarı-Lacivertli idareci Metin Sipahioğlu ise FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Her şeyin farkındayız. Milyonlarca taraftarımızı temsilen; Başkanımız önderliğinde ne gerekiyorsa yapacağız" ifadelerini kullanılmıştı.

Yayıncı kuruluştan Fenerbahçe boykotuna devam

Geçen hafta oynanan Fatih Karagümrük-Konyaspor maçında uygulanan taraftar ses efektlerinde Fenerbahçe aleyhinde bir tezahürat canlı yayına yansımıştı. Fenerbahçe camiasında büyük tepkiye neden olan bu "kaza" nedeniyle yayıncı kuruluş özür dilese de Erzurumspor maçı sonra futbolculardan Mert Hakan Yandaş, Sadık Çifpınar ve Caner Erkin, ağızbirliği ederek beIN Sports mikrofonlarına beIN Sports'u eleştirmişti.

Taraflar arasındaki gerilim bu haftaya da yansıdı. Başkan Ali Koç"Yayıncı kuruluş, giyilen tişörtü beğenmediği için maç önü röportajlarımızı yayınlamadı" diyerek taraftarı bir kez daha olası dekoder protestosu için talimat beklemeye çağırdı.

Mert Hakan Yandaş, şunları söylemişti: "Ben maç üzerine konuşmayacağım. Buraya da mecburen geldim. Sezon başından beri algıları yayıncı kuruluş belirliyor ama sonuçları da biz belirliyoruz. Sizleri, beIN Sport ailesini planlarıyla baş başa bırakıyoruz."

Yayıncı kuruluştan Fenerbahçe boykotuna devam ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.