Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus Alanyaspor maçı galibiyeti sonrası konuştu: Bu maçı oynamak kolay değildi...

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı. Mücadele sonrası Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un kırmızı kart yemesi nedeniyle yardımcı antrenör Joao de Deus açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertli ekip 1-0 geriye düşmesine karşın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmayı başardı.

Mücadele sonrası Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kırmızı kart yemesi nedeniyle yardımcı antrenör Joao de Deus açıklamalarda bulundu.

''BU MAÇI OYNAMAK KOLAY DEĞİLDİ''

"Sevilla'ya karşı oynadığımız maçtan 78 saat sonra bu maçı oynamak kolay değildi. Sevilla maçında kaleci maalesef oyunu yavaşlattı, bugün de benzer şeyler gördük. Top toplayıcı oyuncular topu sahaya geç soktu, bunun gibi şeyler oldu.''

'''ARAYI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ''

''Arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim için iyi olacak, dinleneceğiz. Daha sonra Beşiktaş maçını konuşmaya bakacağız."

 

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus Alanyaspor maçı galibiyeti sonrası konuştu: Bu maçı oynamak kolay değildi... ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.