Fenerbahçe Win Win Star TV sunucusu Tuğba Dural kimdir?

Tuğba Dural kimdir? Dün Star TV'de Fenerbahçenin başlattığı Fener Ol Win Ein kampanyası için yapılan yayında Tuğba Dural sunuculuk yaptı. Güzelliğiyle ve başarısıyla büyük bir dikkat çeken Dural'ın kim olduğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Peki Tuğba Dural kimdir?

Fenerbahçe'nin başlattığı Fener Ol Win Win kampanyasında dün Star TV'de program yapıldı. Fenerbahçe Win Win kampanyası Star TV canlı yayınında sunucu Tuğba Dural merak edildi. Peki Tuğba Dural kimdir?

Fenerbahçe Win Win Star TV sunucusu Tuğba Dural kimdir?

TUĞBA DURAL WİN WİN YAYININA DAMGASINI VURDU!

Güzelliğiyle dikkatleri çekmeyi başaran Tuğba Dural, NTV Spor kapanmadan önce burada Spor programları yapıyordu. Şu sıralar NTV'de bazı spor programlarında yer alan Tuğba Dural, Win Win kampanyasında Star TV ekranlarında sunuculuk yapıyo.r

Win Win kampanyasının Star TV yayınına Murat Dalkılıç, Ferit Şahenk, Rıdvan Dilmen, Kıraç ve daha birçok ünlü isim katıldı.

TUĞBA DURAL KİMDİR?

1981 yılında Zonguldak’ta doğdu. TED Koleji’nin ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü’nde eğitimine devam etti. 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü’den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Şubat 2004 – Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde Şirin Payzın’la Yeni Gün Hafta Sonu programında çalıştı. Bu dönemde Radyo Foreks’te ekonomi bültenlerini sundu. Eylül 2004’ten itibaren çalıştığı CNN TÜRK Spor Servisi’nde ise Barış Kuyucu ve Burcu Esmersoy’un sunduğu Spor Ekspres programının yapım aşamasında görev aldı ve özel dosyalar hazırladı.

Futbol Ekstra programının yapım ekibindeyken spor haberlerini ve Futboliga programını sundu. Ocak 2010'dan beri Ntv Spor servisinde görev almakta olan Dural, 2011 Aralık ayında Euro D'nin eski genel müdürü Burak Koca ile evlenmiş, ancak 2012 yılında boşanmıştı.

Tuğba Dural'ın instagram hesabı da mevcut. Güzel sunucu takipçileriyle sık sık günlük hayattan pozlarını paylaşıyor.

Tuğba Dural güzelliğiyle Win Win canlı yayınına damgasını vurdu. İzleyiciler Tuğba Dural'ı araştırıyor.

Fenerbahçe Win Win Star TV sunucusu Tuğba Dural kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.