Fenerbahçe ve Beşiktaş için Quagliata iddiası!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş Cremonese'den Giacomo Quagliata'yı gündemine aldı. Kadrolarına sol bek takviyesi yapmak isteyen ezeli rakipler genç futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ve Fenerbahçe, transferde karşı karşıya geldi. Kadrolarına sol bek takviyesi yapmak isteyen iki kulübün aynı isme talip olduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE QUAGLİATA'YI GÜNDEMİNE ALDI

İtalyan basınında yer alan habere göre; Beşiktaş ve Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Cremonese forması giyen Giacomo Quagliata'yı gündemine aldı.

OYUNCUYU GENOA DA İSTİYOR

22 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İtalyan ekibi Genoa ile birçok Avrupa kulübünün de yakından takip ettiği belirtildi. 

16 MAÇTA 1 GOL

Quagliata, Serie A'nın son sırasında yer alan Cremonese'de bu sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Takımıyla 16 resmi maça çıkan İtalyan futbolcu 1 de gol attı.

Sol bekin yanı sıra sol açıkta da görev yapabilen Quagliata, futbola Calcio Sicilia'da başladı. Daha sonra ProVercelli, Latina, Bari ve Heracles'te forma fiyen Quagliata, bu sezonun başında 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Cremonese'nin yolunu tuttu.

Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen genç oyuncunun Cremonese ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

Fenerbahçe ve Beşiktaş için Quagliata iddiası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.