Fenerbahçe'den 'Adalet yok' paylaşımı

Futbol kamuoyu Galatasaray-Kasımpaşa maçında VAR kararlarını tartışırken, Fenerbahçe de Twitter hesabından yaptığı "Kirli lobi VAR, Şaibe VAR, Kayırma VAR, Haksızlık VAR, Atalet YOK" şeklindeki paylaşımla topa girdi. Galatasaray bugün 3 puan alamasaydı zirve yarışında çok kritik bir kayıp yaşayacaktı.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maça VAR kararları damga vurdu... 1-0 geriden gelen Kasımpaşa önce 1-1'i buldu, ardından da Slovak orta saha oyuncusu Varga'nın ceza sahasında düşürüldüğü pozisyonda penaltı bekledi. Ancak maçın hakemi Erkan Özdamar "Oyna devam" derken, VAR hakemi Fırat Aydınus ise Özdamar'ı monitöre davet etmedi.

Hakem hocaları pozisyonun penaltı olduğu konusunda görüş birliğine vardı. Penaltısı verilmeyen ve 89'da Galatasaray'a verilen penaltıyla maçı kaybeden Kasımpaşa isyan etti.

Futbol kamuoyu maçtaki VAR kararlarını tartışırken, Fenerbahçe de Twitter hesabından yaptığı "Kirli lobi VAR, Şaibe VAR, Kayırma VAR, Haksızlık VAR, Atalet YOK" şeklindeki paylaşımla topa girdi. Galatasaray bugün 3 puan alamasaydı zirve yarışında çok kritik bir kayıp yaşayacaktı.

Fenerbahçe'den 'Adalet yok' paylaşımı

İki kulüp kısa süre önce yine Twitter'da birbirine girmişti.

DİLMEN: TAMAMEN ZIVANADAN ÇIKTILAR

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Fırat Aydınus'u eleştiren sözler sarf etti. Dilmen, şunları söyledi: 

"Kazananı da kaybedeni de tebrik etmek lazım. Tebrik etmeyeceğim tek kişi hakemler ve bu VAR operasyonlarını yapanlar. Artık tamamen zıvanadan çıktılar. Eskiden teknoloji yoktu, o zamanlar da hakemler çok eleştiriliyordu. Ama 'İz bıraksam nolur nasıl olsa bana görev veriliyor' diyordu. Serdar Tatlı istediğine veriyor, istediğine vermiyor. Başarılı olsun olmasıni böyle bir süreç yaşıyoruz. Allah Türkiye'deki futbolseverlere sabır versin. Fırat Aydınus'u filan da asla tebrik etmiyorum. Onlara ömür boyu sağlık dilerim ama Allah inşallah onları sahalardan uzaklaştırır. İnan bu hakeme de bir şey olmaz (Özdamar), Fırat'a da bir şey olmaz. Kim şampiyon olursa olsun sezonu hakemler belirleyecektir. Ve de komiteler... MHK'si, VAR'ı kılı tüyü neyse artık."

Fenerbahçe'den 'Adalet yok' paylaşımı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.