Fenerbahçe üstünü çizdi: İstanbul'a gelemedi!

FIBA, Fenerbahçe-Panathinaikos maçı öncesi Sarı-Lacivertliler'in restini gördü. Fenerbahçe'nin geçen sezon CSKA Moskova ile oynadığı Euroleague Finali'nin olay hakemi Sloven hakem Damir Javor, İstanbul'a gelemeden sezonu tamamladı.

FIBA hakemlerinden Damir Javor, geçen sezon Fenerbahçe'nin Euroleague şampiyonluğunu engelleyen en önemli isimdi. Berlin'de geçen sezon düzenlenen Final-Four'un final maçında CSKA Moskova'ya rakip olan Sarı-Lacivertli ekip, Sloven hakemin taraflı düdüklerine takılmıştı.

Salonda bulunan Fenerbahçeliler'in yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de tepkisini çeken Javor, temsilcimizin aleyhine çaldığı düdüklerle büyük tepki almıştı. Fenerbahçe ile CSKA arasında 15 Mayıs 2016'da oynanan finalin normal süresi 83-83 sona ermiş, uzatmalarda 101-96'lık skorla Rus ekibi galibiyete uzanmıştı.

İSRAİL DEPLASMANINDA

FIBA'ya şikayet edilen Sloven hakemi bu sezon diğerlerinden ayıran önemli bir durum ortaya çıktı. Damir Javor, Fenerbahçe'nin Ülker Arena'da oynadığı iç saha maçlarının hiçbirinde görev alamadı. Euroleague'in normal sezonunda Fenerbahçe'nin iç saha maçlarına atanmayan Sloven hakem, İsrail'deki Maccabi-Fenerbahçe maçında görev almıştı.

Javor'un, Final-Four'a kalması halinde Fenerbahçe maçlarına atanmaması bekleniyor.

Fenerbahçe üstünü çizdi: İstanbul'a gelemedi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe FIBA Damir Javor cska
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.