Fenerbahçe Ümraniyespor 3-3 geniş özet ve goller

Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Ümraniyespor karşı karşıya. Ülker Sradyumu’nda oynanan karşılaşma 3-3 sona erdi. İşte, FB Ümraniyespor maçının geniş özeti…

Spor Toto Süper Lig ilk hafta maçında Fenerbahçe sahasında Ümraniyespor’u konuk ediyor. Oldukça zevkli geçen mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe’nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe Ümraniyespor maçı 3-3 sona erdi.

Fenerbahçe’de goller; Berisha Enner Valencia’dan gelirken; Ümraniyespor’un gollerini ise Glumac, Gheorghe, Mrsic kaydetti.

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Gustavo, Szalai, Peres, Arao, Emre, Lincoln, Rossi, King, Valencia

Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı, Serkan, Allyson, Glumac, Lenjani, Oğuz, Geraldo, A. Mrsic, Durel, Del Valle, Bettaieb

Fenerbahçe Ümraniyespor 3-3 geniş özet ve goller

19’ GOL! Penaltı atışında topun başına geçen Enner Valencia Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

30’ GOL!Soldan kullanılan köşe vuruşunda Geraldo'nun ceza sahasına yaptığı ortada kale önünde topa iyi yükselen Tomislav Glumac kafayı vurdu ve takımına beraberlik golünü getirdi. Durum 1-1.

45’ GOL! Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Sağdan Diego Rossi, uzak noktadaki Enner Valencia'yı gördü. Onun müsait durumda yaptığı düzgün vuruş ağlara gitti.

67’ GOL! Valentin Gheorghe'nin golüyle Ümraniyespor beraberliği yakaladı.

Fenerbahçe Ümraniyespor 3-3 geniş özet ve goller - Resim : 2

73’ GOL! Antonio Mrsic penaltıdan attığı golle takımını 3-2 öne geçirdi.

90+2! GOL! Fenerbahçe'de sol çaprazda topla buluşan Lincoln gelişine vurdu top savunmadan döndü. Dönen topu alan Zacj iki kişinin arasından çok şık çıktı ve Berisha'ya bıraktı. Onun düzgün vuruşu ağlarla buluştu.

Fenerhaçe Ümraniyespor maçının geniş özeti ve golleri mücadele bitiminde BeinSports üzerinden izlenebilecek.

Fenerbahçe Ümraniyespor 3-3 geniş özet ve goller ile ilgili etiketler Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig ümraniyespor geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.