Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle 3-1!

Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle! Süper Lig’de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Trabzonspor geniş özet izle! Süper Lig’de 6. hafta maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor takımları kozlarını Kadıköy’de Ülker Stadyumu’nda paylaştı. Haftanın bu en önemli maçında lider Alanyaspor’u takibe devam etmek isteyen Fenerbahçe, zor günler geçiren Trabzonspor’u konuk etti.

İlk yarıyı Afobe’nin golü ile 1-0 önde kapatan Trabzonspor bu skoru koruyamadı. 51’de S. Asan (k.k), 55’de E. Valencia ve 72’de P. Cisse’nin golü ile Fenerbahçe mücadeleyi Trabzonspor karşısında 3-1 önde götürmekte.

Fenerbahçe Trabzonspor maçının geniş özetini ve gollerini maç bitiminde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle 3-1! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor fenerbahçe trabzonspor maç özeti Fenerbahçe Trabzonspor geniş özet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.