"Fenerbahçe Token" piyasada... Sarı-Lacivertliler bu yatırımdan dev bir gelir bekliyor

Fenerbahce'den dev anlaşma... Paribu firmasıyla "Fenerbahçe Token" anlaşması imzalayan Sarı-Lacivertliler en az 175 milyon gelir elde etmeyi planlıyor. Taraftar token Türkiye'de ilk Galatasaray, Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor tarafından kullanılmıştı. Beşiktaş ise sektöre girmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe ile dijital varlık işlem platformu Paribu arasındaki iş birliği sonucu hayata geçirilen ve Fenerbahçe Token'ı olarak tanımlanan kripto varlık sistemi basın toplantısı yapıldı. Sarı-Lacivertliler bu anlaşmadan en az 175 milyon euro gelir bekliyor...

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "İş birliğimizi güven unsuru üzerine inşa ettik ve 25 yıllık bir plana oturttuk. Bu proje, odağında kişilerin ve yönetimlerin değil kulübün olduğu uzun vadeli bir vizyonla oluşturuldu. Büyük taraftarımız her zaman elini taşını altına koyarak neler yapabileceğini gösterdi. Şimdi sıra Fenerbahçe’de. Bu kez Kulübümüze olan desteğinizin sizin adınıza bir karşılığı olacak. Bu dünyada da Fenerbahçe taraftarı farkını gösterecektir. Yaşa Fenerbahçe diyorum. Bu projede yolumuz açık, şansımız bol olsun" dedi.

Koç, şunları söyledi: "Taraftar Token futbol ailesinde yeni bir kavram. Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Juventus gibi kulüplerin yer aldığı bir dünya. Yerelde de pek çok kulübümüz bu işe harıl harıl bu işe girdiler. Taraftarlar kulüplerine ve kendi yarınlarına katkı sağlama olanağı kazanıyor. Kulüpler olarak taraftarlarımıza forma alın, kombine alın, Youtube’a girin diyoruz. Bu yönüyle çift yönlü bir ilişki. Çift taraflı fırsat sağlayabileceğimiz bir oluşum içindeyiz. Paribu ile çıktığımız bu yolculuk dijital alanda ektiğimiz tohumların en önemli meyvesi olacak."

"Fenerbahçe Token" piyasada... Sarı-Lacivertliler bu yatırımdan dev bir gelir bekliyor

BEŞİKTAŞ DA TOKEN İŞİNE GİRİYOR

Öte yandan, Beşiktaş'ın da kripto para sektörüne yatırım yapması bekleniyor. Ajansspor'da yer alan habere göre; Beşiktaşlı yöneticiler, bu alanda Bitci ile el sıkışmak üzere... Önümüzdeki günlerde yapılacak imza töreni ile anlaşma duyurulacak.

"Bu anlaşma ile siyah-beyazlıların kasasına önemli miktarda kaynak girecek. Bu rakamın henüz netlik kazanmadığı belirtilse de kulübün bir sezonda minimum 300 milyon liralık gelire ulaşacağı öğrenildi. Beşiktaş ve Bitci arasında yapılacak anlaşmanın maddeleri arasında birçok konuda bonuslar da bulunduğu iddia edildi. Tüm bu konu ile ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak."

G.Saray ve Trabzonspor, Socios ile anlaşırken, Fenerbahçe de bugün Paribu ile el sıkıştığını açıkladı. Galasaray, Socios ile yaptığı 'taraftar token' anlaşmasından bugüne kadar 10 milyon Euro kazandığını duyurmuştu. Socios, Trabzonspor için $TRA, Galasaray içinde $GAL isimiyle taraftar token'ı kripto para piyasasına sürdü.

TRANSFER LİMİTİNE 9 MİLYON EURO'LUK TOKEN GELİRİ

Fenerbahçei üretilen token satışları sonrası Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirimde bulundu. Sarı-Lacivertliler tarafından yapılan bildirimde 268.500.000 TL gelir elde edildiği belirtilirken, bu gelir ile yaklaşık 9 milyon Euro'luk  bir rakam transfer limitlerine yansıtabilecek.

"Fenerbahçe Token" piyasada... Sarı-Lacivertliler bu yatırımdan dev bir gelir bekliyor ile ilgili etiketler Bitcoin Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor Taraftar token
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.