Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdan gönderilecek 5 ismi belirledi

Fenerbahçe'deki 2. dönemine başlayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, Zanka, Lemos, Zajc, Dirar ve Perotti'nin gönderilmesini istedi. Bu 5 isim Slovenya kampına götürülmeyecek. Öte yandan, Sarı-Lacivertli kulübün beIN Sports'la yaşadığı gerilimde yeni bir gelişme yaşanıyor.

İlk etap kampını Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleştiren Fenerbahçe, 22 Temmuz'a kadar hazırlık sürecini Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sürdürecek. Slovenya'da gerçekleştirilecek 2. kamp öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, takımdan gönderilecek 5 ismi belirledi.

Portekizli teknik adam Zanka, Lemos, Zajc, Dirar ve Perotti ile yolların ayrılmasını istedi. Tisserand'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Sarı-Lacivertli yönetim yeni sezon öncesinde Perotti'ye yeni takım bulmasını söyledi. Arjantinli oyuncunun ayrılma ihtimalinden dolayı 11 numara Sinan Gümüş'e verildi.

Topuk Yaylası'ndaki kampta Romanya 2. Ligi ekiplerinden Csikszereda ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-0 galip ayrılırken, Sarı-Lacivertli takımın gollerini Sinan Gümüş ve Serdar Aziz kaydetmişti.

Fenerbahçe, Slovenya'da yapacağı 3 hazırlık maçının programını paylaştı. Buna göre 24 Temmuz 18.00'de Udinese, 27 Temmuz 18.00'de Tabir Sezana ve 30 Temmuz 17.00'de Al Ahli ile karşılacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdan gönderilecek 5 ismi belirledi

beIN SPORTS DAVASINDA GELİŞME

Öte yandan, Fenerbahçe geçen sezon yayıncı kuruluşu protesto etmek için Kadıköy'deki maçlarda "Be Fair" (Adil Olun) sloganını kullanıyordu. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, açılan "marka davası"yla ilgili şu gelişme paylaşıldı.

"beIN Media Group şirketi, kulübümüze yönelik Marka (Tecavüzün Tespiti İstemli) dava açmış ve mahkeme "Be Fair" sloganının kullanılmaması yönünde "ihtiyati tedbir talebinin kabulüne" karar vermişti. Sonrasında Kulübümüzün yaptığı başvuru neticesinde tedbir kararı kaldırılırken, beIN Media Group şirketinin tedbir kaldırma kararına karşı istinaf talebi İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından kesin olarak oy birliğiyle reddedildi. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından verilen kararda şu ibareler kullanıldı:

“Tarafların iddia ve savunmaları ile mevcut delil durumuna göre; somut olayda, markasal kullanımın bulunup bulunmadığı, markaya tecavüz ve haksız rekabetin yasal koşullarının gerçekleşip gerçekleşmediği hususlarında yaklaşık ispat koşullarının bulunmadığı, belirtilen hususların uyuşmazlığın esasına yönelik olup, yargılamayı gerektirdiği, davalı yanca ifade özgürlüğünün kullanılıp kullanılmadığına yönelik değerlendirmelerin uyuşmazlığın esasını çözecek mahiyette olup tedbir yoluyla değerlendirilemeyeceği, 6100 Sayılı HMK'nun 396. maddesine göre durum ve şartların değişmesi halinde ihtiyati tedbirin değiştirilmesi veya kaldırılmasının yeniden talep edilebileceği dikkate alınarak İlk Derece Mahkemesi kararında bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşılmakla, ihtiyati tedbire itirazın kabulüne ilişkin 24/03/2021 tarihli ara karara karşı yapılan istinaf başvurusunun HMK'nun 353/1-b/1. maddesi gereğince esastan reddine karar verilmesi gerekmiştir.”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdan gönderilecek 5 ismi belirledi ile ilgili etiketler Fenerbahçe beIN Sports Ali Koç Be Fair Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.