Fenerbahçe taraftarının barış çağrısına AEK Larnaca tribününden skandal pankartla yanıt geldi

Fenerbahçe, dün akşam Güney Kıbrıs Rum ekibi AEK Larnaca ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar maç öncesinde ‘Yurtta sulh, cihanda sulh!’ yazılı pankart açtı. AEK Larnaca taraftarlarının verdiği yanıt ise kelimenin tam anlamıyla skandaldı. İşte detaylar…

Fenerbahçe ve AEK Larnaca maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlar ’Yurtta sulh, cihanda sulh’ yazılı pankart açarak Rum ekibine mesaj verdi.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Kadıköy’de Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında da aynı pankartı açmıştı.

Fenerbahçe taraftarının barış çağrısına AEK Larnaca tribününden skandal pankartla yanıt geldi

RUM TRİBÜNDEN SKANDAL PANKART

Fenerbahçe taraftarının pankart açarak yaptığı barış çağrısına Rum tribününden skandal yanıt geldi. AEK Larnaca taraftarları ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh. Ne ironi ama asla unutma!’ yazılı bir pankart açtı. Larnaca tribününde Yunanistan bayrakları da açıldı. Öte yandan Güney Kıbrıs Rum Kesimi polisi stada Türk bayraklarını da almadı.

İki takım arasında geçtiğimiz hafta Kadıköy’de oynanan müsabakayı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

FANATİK

Fenerbahçe taraftarının barış çağrısına AEK Larnaca tribününden skandal pankartla yanıt geldi ile ilgili etiketler Fenerbahçe AEK Larnaca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.