Fenerbahçe taraftarından hakeme olay tepki! Uçakta tehditler savurdu...

Dün akşamki Adana Demirspor- Fenerbahçe maçından sonra yan hakem Abdullah Bora Özkara ile aynı uçakta seyahat eden Fenerbahçeli taraftar tehditler savurdu. Hakeme saydıran taraftar demediğini bırakmadı.

Fenerbahçeli bir taraftar, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında görev yapan yan hakem Abdullah Bora Özkara'yı uçakta görünce tehditler savurdu.

FENERBAHÇELİ TARAFTAR: "SİZİ SOKAĞA ÇIKARTMAYIZ"

Karşılaşmada Ali Palabıyık'ın verdiği tartışmalı kararlardan dolayı gündem bir hayli yoğunken, Fenerbahçeli bir taraftar yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara'yı tanıdı. Kendisinin yanına kadar gidip tehditler savuran taraftarın ''sizi sokağa çıkartmayız'' gibi cümleleri olay yarattı.

HİÇ CEVAP VERMEDİ

Kendisine söylenen sözlere hiçbir cevap vermeyen Abdullah Bora Özkara, sadece önüne bakarak taraftarın yanından gitmesini bekledi.

 

Fenerbahçe taraftarından hakeme olay tepki! Uçakta tehditler savurdu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.