Fenerbahçe taraftarından anlamlı koreografi! Kadıköy'den dünyaya barış mesajı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Dinamo Kiev'i konuk ediyor. Kadıköy'deki maçta taraftarlar Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü olan "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözünün ingilizcesi "Peace at home peace in the world" yazılı koreografi gerçekleştirdi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, gruptaki ilk maçında sahasında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı öncesi sarı lacivertli taraftarlar Okul Açık olarak adlandırılan kale arkası tribününde Atatürklü koreografiye imza attı.

Fenerbahçe taraftarından anlamlı koreografi! Kadıköy'den dünyaya barış mesajı

ATATÜRK'ÜN SÖZÜYLE DÜNYAYA MESAJ

Yapılan koreografide "Peace at home peace in the world" yani "Yurtta sulh, cihanda sulh" ifadeleri yer aldı.

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ SESLERİ"

Koreografinin ardından Fenerbahçeli taraftarlardan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratı yükseldi.

Fenerbahçe taraftarından anlamlı koreografi! Kadıköy'den dünyaya barış mesajı ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.