Fenerbahçe taraftarı tribündeki yerini aldı...

Bilindiği gibi koronavirüs önlemleri çerçevesinde uzun bir aradan sonra yeniden başlamasına karar verilen Süper Lig maçlarında statlara seyirci alınmayacak. Hal böyle olunca kulüpler de taraftarın eksikliğini hissetmemek ve onlara olan ihtiyaçlarının bir simgesi olarak bazı çalışmalara imza attılar. Bu kulüplerden biri de Fenerbahçe. Sarı lacivertliler, Kayserispor maçı için Ülker Stadı'nın tribünlerine taraftarların karton fotoğraflarını yerleştirdi.

Fenenrabahçe salgın nedeniyle ligin kalan maçlarında alınan önlemler çerçevesinde Ülker Stadı'nda seyircisiz oynanacak karşılaşmalar için ‘Sevdik Seni Her Şeyden Çok’ diyen taraftarlar için çok özel bir tribün hazırladı.

Hes Kablo Kayserispor maçıyla birlikte sezonun kalan maçlarına başlayacak olan sarı lacivertli takım, sevdikseni.fenerbahce.org sitesine fotoğraflarını yükleyen taraftarların binlerce kartonetini tribünlere yerleştirdi. 

Fenerbahçe taraftarı tribündeki yerini aldı...

Tribünlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı sıra sarı lacivertli camianın önemli isimlerinin kartonetleri de tribündeki yerini aldı.

Fenerbahçe taraftarı tribündeki yerini aldı... - Resim : 2

Sarı lacivertli kulüp salgın sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını da unutmadı, onların da kartonetlerini hazırlayarak tribünlerinde yer verdi.

Fenerbahçe taraftarı tribündeki yerini aldı... - Resim : 3

Fenerbahçe ebediyete intikal etmiş eski futbolcuları gibi, yine vefat eden taraftarlarını da bu çalışmada unutmadı. 

Geçtiğimiz yıl Fener Ol projesinde efsane formayı imzalayan sarı lacivertli takımda iz bırakmış futbolcuların kartonetleri ise Maraton Tribünü loca katında yer aldı. 

Fenerbahçe taraftarı tribündeki yerini aldı... - Resim : 4

Fenerbahçe taraftarı tribündeki yerini aldı... ile ilgili etiketler Fenerbahçe karton taraftar ülker stadı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.