"Fenerbahçe taçtan gol yedi"

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ilk yarısını NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Süper Lig'de 6. haftanın en önemli mücadelesinde Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarının ardından ünlü yorumcu Rıdan Dilmen, NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in maç öncesi açıklamaları:

"Şenol Güneş, sevdiği bir oyun düzeninde çıkmadı yazdığımız zaman. 3 tane orta saha ile oynuyor, santraforsuz oynuyor."

"Cocu tamamen kazanmaya yönelik bir kadroyla çıkmış. Ayew, Benzia, Slimani sahada. Bekleri hücumcu bekler, geçen sene az hücum yapmalarına rağmen. Neustadter ile Reyes hafta içi beraber oynadı, defans arkasına koşu yaparlarsa zorlanırlar."

"Şenol Güneş bu maça Atiba ile başlar diye düşünüyordum. Şenol Güneş'in doğru yaptığını düşünüyorum."

Dilmen'in ilk yarı değerlendirmesi şu şekilde:

"Beşiktaş beklediğimden daha korkak başladı. Ürkekler, pas hatası yapıyorlar. Gergin başladılar ve bu da Fenerbahçe'ye hücumda güven getirdi"

"Ayew'in pozisyonu var, Aatıf'ın pozisyonu var, Hasan Ali'nin şutu var.Fenerbahçe üç tane net pozisyon yakaladı. Fenerbahçe taçtan gol yedi. Pepe benden gitsin diye havalandırdı, top aya gitti ama Babel'in de müthiş becerisi var tabii"

"Beşiktaş oturmuş takım ama, aman aman top oynamıyor. Beşiktaş'ın orta sahası bir şey yapmıyor. Bir tane pozisyonu yok, 35 metreden bir şutla golü var. Fenerbahçe'nin 3 pozisyonu var."

"Fenerbahçe taçtan gol yedi" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.