Fenerbahçe Stadyumu'nun adı değişti! Haberi Dündar verdi...

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin stadyumunun adı 'Atatürk Stadyumu' olarak değiştirilmesinin önerildiği bildirildi.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de tarihi karar alındı. Kararı Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar sosyal medyadan duyurdu.

Dündar, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumun isminin değişmesi için öneride bulunulduğunu söyledi. An itibariyle bu karar kabul edildi ve Fenerbahçe Stadyumu’nun ismi değişti.

Dündar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumumuzun adının ATATÜRK STADYUMU olmasını önerdi. Öneri dakikalarca ayakta alkışlandı."

Fenerbahçe Stadyumu'nun adı değişti! Haberi Dündar verdi... - Resim : 2

1907 Fenerbahçe Derneğinin kuruluşunun 30. yıl dönümü, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen bir etkinlikle kutlandı. 

Sahnede konuşan Başkan Ali Koç; ”Bu konu zaman zaman yüksek divan kurulunda gündeme gelir. Bazı üyelerden mektuplar da geldi. Stadyum ismini yönetim kurulu kararıyla değiştirebiliriz ancak bunun camia kararıyla olması gerekir." dedi. 

Başkan Koç sözlerinin devamında; "Biz bu talebin sonuna kadar arkasındayız. Tüm taraftarlarımıza sesleniyorum. Bu isteği 100. yılımız tamamlanmadan hayata geçirelim. Siz varsanız biz de varız. Bunun için Saraçoğlu ailesi ile de görüşeceğiz.” açıklamasında bulundu. 

Fenerbahçe Stadyumu'nun adı değişti! Haberi Dündar verdi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.