Fenerbahçe Stadının Adı Ne Oldu? Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın Yeni İsmi Ne?

Türk futbolunun güzide kulübü Fenerbahçe, stadının ismini değiştiriyor. Fenerbahçe stadının adı ne oldu sorusu da taraftarların gündemindeki yerini aldı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçe stadının yeni ismini duyurdu. Peki Fenerbahçe stadının yeni adı ne oldu?

Fenerbahçe stadının adı ne oldu merak ediliyor. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu olarak bilinen ve Kadıköy'de bulunan stadın isminin değiştini Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar duyurdu.

FENERBAHÇE STADININ ADI NE OLDU?

Cumhuriyet'in 100. yılında stadyumun isminin değişmesi için öneride bulunan üyeler kararı kabul etti ve Fenerbahçe stadının adı Atatürk Stadyumu olarak değiştirildi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Twitter'da yaptığı paylaşımla Fenerbahçe stadının yeni ismini paylaştı. Dündar, "1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumumuzun adının ATATÜRK STADYUMU olmasını önerdi. Öneri dakikalarca ayakta alkışlandı." ifadeqlerini kullandı.

Fenerbahçe Stadyumu'nun adı değişti! Haberi Dündar verdi...

 

Fenerbahçe Stadının Adı Ne Oldu? Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın Yeni İsmi Ne? ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.