Fenerbahçe son dakika haberi... Mesut Özil ile ufak tefek problemler var

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, düzenlediği basın toplantısında Mesut Özil konusuna değindi... Son oynanan Antalyaspor maçındaki performansı eleştirilen yıldız isme sahip çıkan Kartal, "Mesut dünya çapında yetenekli bir oyuncu, düzgün de bir insan. Kendisiyle dün görüştük. Ufak tefek problemler olabilir. Biz Fenerbahçe ailesi olarak görüştük ve samimi bir görüşme geçti. Kendisi de bundan mutlu oldu. Bundan sonra daha iyi olacak diye düşünüyorum" dedi.

İsmail Kartal'ın Ülker Stadyumu'ndaki 1907 Tribünü'nde düzenlediği basın toplantısına Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki, Mustafa Kemal Danabaş, Ruşen Çetin ve Fethi Pekin katıldı.

İçinden geldiği gibi konuşan bir insan olduğunu ve rol yapamadığını dile getiren İsmail Kartal, "Mesut dünya çapında yetenekli bir oyuncu, düzgün de bir insan. Kendisiyle dün görüştük. Ufak tefek problemler olabilir. Biz Fenerbahçe ailesi olarak görüştük ve samimi bir görüşme geçti. Kendisi de bundan mutlu oldu. Bundan sonra daha iyi olacak diye düşünüyorum. Bugün bu ülkede kaç tane İrfan gibi oyuncu var, bunlar bizim oyuncularımız, bunlara sahip çıkacağız. 3 kulvarda gidiyoruz ve hepsi bizim oyuncumuz. El ele vereceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu. 

"EKSİKLER DÖNDÜĞÜNDE..."

Oyuncu felsefesinin dörtlü olduğunu belirten İsmail Kartal, "Taraftarlarımızı mutlu edecek pozitif futbolun gereği neyse onu yapacağız. 'Düğmeye bastık yapalım' denecek işler değil elbette. Biraz sabır gerekiyor. Bu oyuncular kaliteli. Eksikler döndüğünde farklı bir Fenerbahçe oluşturacağımızı düşünüyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Çalışacağız ve elimizden geleni yapacağız. Başkanıma saygım sonsuzdur. Şu 2 maçı oynayalım. Bu 2 maçtan sonra başkanımızla oturup bir şeyleri planlayacağız. Başkanımızın enerjisi çok yüksek. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Şu anda bugünden yarına şunu alalım diye bir şeyler konuşmadık" ifadelerini kullandı.  



"ŞU AN SEZON SONU İÇİN BİR ŞEYİM YOK" 

İsmail Kartal, sezon sonu durumunun ne olacağının sorulması üzerine, "Ben Fenerbahçeliyim. Bugünden yarına bunları konuşmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Bugün için en üst seviyeye takımı nasıl çıkartırım, bunun için buradayım. Şu an sezon sonu için bir şeyim yok. Ben Fenerbahçeliyim. Başkanla konuşuruz. Her zaman için güzel ve doğru olanın yolunu buluruz Fenerbahçe'nin başarısı için. Bu karakter doğuştan derler ama çok inanmıyorum. Karakter hayat içinde yaşadıklarınızla yoğrulmakla olan bir iradedir. Oyuncularımla yapmış olduğum toplantılarda bire bir görüşmelerde beden dilim, antrenmandaki hırsım, birazcık bir yerlerden alacaklardır diye düşünüyorum. Ekibimle yapacağımız çalışmalarla onu biraz adım adım sabır gösterirsek üzerine koyacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.  

Ligdeki 2 maç sonra Antalya'ya giderek kamp yapacaklarını ifade eden İsmail Kartal, "Orada 1 hafta çalışacağız. Sonra şubat ayında 3 günde bir maç yapacağız. Orada ne kadar iyi çalışabilirsek, ne kadar hızlı şekilde taktik, fiziki, mental anlamda oyuncularla bir arada olup bunları gideririz. Onu zaman gösterecek. Gönlüm isterdi ki şu anda 3-4 hafta vaktim olsaydı. Oyuncularımla en hızlı nasıl hareket ederiz onun planlamasını yapacağız" dedi. 

Fenerbahçe son dakika haberi... Mesut Özil ile ufak tefek problemler var ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.