Fenerbahçe sol bek için rotasını değiştirdi!

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin hedefteki ismin Krasnodar’ın genç yıldız adayı Cristian Ramirez olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'ye oyuncunun menajerlik şirketi tarafından önerilen Krasnodar'ın genç sol beki Cristian Ramirez için ilk görüşme bugün yapıldı. Cristian Ramirez'in Türkiye temsilcisi ile menajeri, hafta içinde Fenerbahçeli yetkililer ile bir görüşme daha yapacak ve transfer nihai bir karara bağlanacak.

HAFTA İÇİ BİR GÖRÜŞME DAHA YAPILACAK

HaberTürk'ün haberine göre, bugün yapılan görüşmeler sonucunda herhangi bir anlaşmaya varılmadı. Sarı Lacivertli ekip, ilk aşamada Ramirez'i kiralamayı düşünüyor. Yapılan transfer görüşmesinin ardından Aykut Kocaman ile de görüşen Fenerbahçeli yetkililer, Cristian Ramirez ismini Kocaman'ın onayından geçirdi.

Fenerbahçe, Cristian Ramirez'in menajeri ve Türkiye temsilcisi ile hafta içinde bir görüşme daha planlanıyor.

Fenerbahçe sol bek için rotasını değiştirdi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Krasnodar sol bek cristian ramirez
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.