Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz nasıl izlenir? FB Slovacko şifresiz EXXEN canlı

Fenerbahçe Slovacko şifresiz EXXEN canlı yayını sarı lacivertli taraftarlar ve futbol severler tarafından merak edilmektedir. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile Slovacko karşı karşıya. İşte, FB Slovacko şifresiz izle linki…

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe ile Slovacko karşı karşıya geliyor. Ülker Stadı’nda 4 Ağustos 2022 Perşembe akşamında saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Slovacko maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanıyor.

Fenerbahçe, Slovacko'yu elemesi halinde play-off turunda Avusturya ekibi Austria Wien ile mücadele verecek. Fenerbahçe bu turda elenmesi durumunda ise Konferans Ligi play-off turunda AIK-Shkendija eşleşmesini geçen takımla karşılaşacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Ertuğrul, Osayi-Samuel, Gustavo, Luan Peres, Ferdi, Arao, Crespo, Bruma, Rossi, Valencia, King

Slovacko: Nguyen, Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiska, Danicek, Havlik, Petrzela, Travnik, Doski, Holzer

Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz nasıl izlenir? FB Slovacko şifresiz EXXEN canlı

Şifresiz EXXEN Nasıl İzlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi oldukça heyecanlı geçen maçların yayın hakkını elinde bulunduran Exxen paket fiyatları mercek altında.

Bunun için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın. Ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazın.

Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.

Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

EXXEN Hangi Smart TV’lerde Var?

Exxen'i Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level gibi Smart TV’ler’de ve Philips’in Android TV özelliği mevcut modellerinde, Apple TV, Mi Stick, Mi Box gibi Android TV özelliğine sahip tüm cihazlarda izleyebilirsin.

Fenerbahçe Slovacko maçı şifresiz nasıl izlenir? FB Slovacko şifresiz EXXEN canlı ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA slovacko Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.