Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 41. hafta maçında şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe sahasında sezonun flaş ekiplerinden Sivasspor ile karşılaşıyor. Futbol severler de Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Peki, Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

Süper Lig’de 41. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe evinde Sivasspor karşısına çıkıyor. Son hafta maçında deplasmanda son saniyelerde bulduğu golle Ankaragücü’nü deplasmanda 2-1 deviren Fenerbahçe şampiyonluk yarışından kopmadığını gösterdi.

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

11 Mayıs 2021 Salı akşamında Ülker Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak Fenerbahçe Sivasspor maçı Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

9 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, Erzurumspor’u 3-1 ve Ankaragücü’nü 2-1 devirerek şampiyonluk yarışı içerisinde kalmayı başardı. Lider Beşiktaş’ın sadece 2 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe kalan iki maçını kazanarak siyah beyazlıların puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

17 maçtır yenilgiyi unutan sezonun flaş ekiplerinden birisi olan Sivasspor’da son maçında Başakşehir ile sahasında 0-0 berabere kalarak 59 puanla 6. sırada kaldı.

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 11 Mayıs 2021 Salı
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports 2

Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sivasspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.