Fenerbahçe Sivas Belediyespor maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda?

Türkiye Kupası 4. tur maçında Fenerbahçe ile Sivas Belediyespor karşı karşıya. Fenerbahçe evinde ağırlayacağı Sivas Belediyespor karşısında sürpriz yaşamamak peşinde. Peki, Fenerbahçe Sivas Belediyespor maçı ne zaman, şifresiz hangi kanaldan yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe maçı Sivas Belediyespor ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? sorusunun yanıtını arayan taraftarlar araştırmalarına başladı. Türkiye Kupası 4. tur maçında Kadıköy’de Ülker Stadyumu’nda Sivas Belediyespor’u konuk edecek Fenerbahçe, herhangi bir sürpriz yaşamadan yoluna devam etmek istiyor.

24 Kasım 2020 Salı gününde saat 21.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Sivas Belediyespor maçın A Spor ekranlarından canlı olarak şifresiz yayınlanacak ve mücadelede hakem Sarper Barış Saka düdük çalacak.

Fenerbahçe bu turdan karşılaşmalara başlarken; Sivas Belediyespor ise geçen turda Van Spor’u deplasmanda 2-1 ile geçmeyi başarmıştı.

Süper Lig’de mücadele eden Fenerbahçe sıralamada 2. durumda yer alırken; 2. Lig kırmızı grup ekiplerinden Sivas Belediyespor ise 14. durumda bulunmakta.

Fenerbahçe - Sivas Belediyespor

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 24 Kasım 2020 Salı
Saat: 21.00
Yayın: A Spor

Fenerbahçe Sivas Belediyespor maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe sivas belediyespor Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.