Fenerbahçe Kupa'da Sivas Belediyespor'u 4-0'la geçti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda Sivas Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek 5. Tur'a yükseldi. Sarı-Lacivertliler'de Mame Thiam ve Kemal Ademi ilk gollerini atarken, Ferdi Kadıoğlu oynadığı futbol ve yaptığı iki asistle göz doldurdu.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. Tur'dan başlayan Fenerbahçe, ilk rakibi olan Sivas Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek 5. Tur'a yükseldi. Sarı-Lacivertliler'e Kadıköy'de galibiyeti getiren golleri 41 ve 68'de Mame Thiam, 62'de şık bir topuk vuruşuyla Dimitris Pelkas, 73'te Kemal Ademi kaydetti. Senegalli forvet Thiam yeni takımıyla ilk gol sevinicini Kupa'da yaşadı. İlk iki golün asistini Ferdi Kadıoğlu yaptı.

SADIK VE UĞUR KAAN İLK KEZ

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, kadrosunda önemli bir rotasyona gitti. Bulut, 5-1'lik Gençlerbirliği maçında görev verdiği Altay Bayındır, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'ı Sivas Belediyespor müsabakasında da sahaya sürerken Caner Erkin, Sadık Çiftpınar, Uğur Kaan Yıldız, Ozan Tufan, Mame Thiam, Ferdi Kadıoğlu, Ömer Faruk Beyaz ve Mbwana Samatta ise rotasyonda kullandığı isimler oldu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Sadık Çiftpınar ile genç oyuncusu Uğur Kaan Yıldız bu sezon ilk kez resmi bir müsabakada forma giydi. Gençlerbirliği maçının 83. dakikasında oyuna dahil olarak bu sezon ilk kez süre alan Ömer Faruk Beyaz, ilk kez 11'de başladı.

Fenerbahçe Kupa'da Sivas Belediyespor'u 4-0'la geçti

FERDİ 7 MAÇ SONRA 11'DE

Hollanda Milli Takımı'nda koronavirüs kapan ve karantinada kısa süre önce çıkan  F.Bahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, 7 resmi maç sonra ilk 11'de şans buldu. Bu sezon ligdeki ilk iki maça 11'de başlayan ve beklenenden uzak bir performansa imza atan Ferdi, 7 maç sonra Sivas Belediyespor karşısında 11'de yer aldı. Teknik direktör Erol Bulut, Marcel Tisserand, Jose Sosa ve Papiss Cisse'yi ise dinlendirmeyi tercih etti.

Fenerbahçe Kupa'da Sivas Belediyespor'u 4-0'la geçti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası sivas belediyespor Mame Thiam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.