Fenerbahçe, Sead Kolasinac'la sona geldi

Vitor Pereira'nın talebi sonrası Caner Erkin ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin, Bosna Hersekli oyuncu Sead Kolasinac'la anlaşma aşamasına geldiği belirtildi.

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek üzere çalışmalara devam eden Fenerbahçe'nin Sead Kolasinac'la anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Kulübe yeniden teknik direktör olarak dönen Vitor Pereira'nın üçlü savunma kurgusu üzerine çalışmaları sürerken, Portekizli teknik adamın talebi doğrultusunda Caner Erkin kadro dışı bırakılmıştı.

CANER ERKİN'İN YERİNE KOLASİNAC

Caner Erkin'in Çaykur Rizespor ile anlaştığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncunun yerini Arsenal forması giyen Kolasinac'la doldurmaya hazırlanıyor.

İtalyan gazeteci Nicolo Shira'nın haberine göre, Sarı-lacivertliler ile Bosna Hersekli oyuncu arasındaki görüşmelerde sona gelindi. İtalyan gazeteci, Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki futbolcu için 2024 yılına kadar sözleşme imzalamaya hazır olduğu yazdı.

SEZONU SCHALKE'DE TAMAMLADI

28 yaşındaki Kolasinac, 2017 yılında Schalke 04'ten İngiliz devi Arsenal'e transfer olurken, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını da Alman ekibinde geçirdi. Bu süreçte Bundesliga'da 17 maça çıkan Kolasinac, 1 gol ve 1 asist ile oynadı.

Fenerbahçe, Sead Kolasinac'la sona geldi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arsenal Schalke 04 Sead Kolasinac
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.