Fenerbahçe şampiyonluk formülünü Visca'da buldu!

Kadroda bazı eksiklerden dolayı transfer arayışına geçen Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekip Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca için kolları sıvadı.

Sarı-Lacivertliler’de Edin Visca için kollar sıvandı. Fenerbahçe, 30 yaşındaki yıldız ile önümüzdeki sezon için söz kesmişti. Ancak Başakşehir’in şampiyonluk yarışında çok geride kalması, Visca’ya bu ay imza attırılması yönünde ümitleri artırdı.

Sportif direktör Emre Belözoğlu, bu operasyonda önemli rol oynayacak. 4 yıl Başakşehir forması giyen, Göksel Gümüşdağ ile yakın ilişkileri bulunan Belözoğlu, Turuncu-Lacivertliler’i ikna etmek için elinden geleni yapacak.

VİSCA ŞAMPİYONLUK İÇİN LAZIM

Fanatik'in haberine göre; Hem Emre Belözoğlu hem de Erol Bulut mevcut kadroya çok güveniyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’deki genel görüş Edin Visca transferinin ‘şampiyonluğu getirecek hamle’ olacağı yönünde. Tecrübeli futbolcunun her anlamda takıma büyük katkı sağlayarak takımın zirve yolundaki iddiasını fazlasıyla artıracağına inanılıyor. Emre Belözoğlu, Göksel Gümüşdağ’ı ikna etmek için çabalarken, yönetim de ekonomik anlamda her türlü fedakârlığı yapmaya hazır. Bu transfer için tüm şartlar zorlanacak.

10 yıldır Başakşehir forması giyen Visca’nın yeni bir maceraya başlama hevesi yüksek. Boşnak futbolcu, Göksel Gümüşdağ’a verdiği şampiyonluk sözünü de tuttu. 30 yaşındaki yıldız da Gümüşdağ ile görüşerek bu transferde kendisine kolaylık sağlanmasını talep edecek.

TÜM BÜTÇE VİSCA İÇİN KULLANILACAK

Fenerbahçe’nin Edin Visca için yapacağı her teklifte Deniz Türüç’ün takasta kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başakşehir, sezon başında kiraladığı 27 yaşındaki futbolcunun performansından çok memnun. Turuncu-Lacivertliler, Deniz’in bonservisini almaya son derece sıcak bakıyor. Ancak Visca’yı göndermek için sadece Deniz Türüç’ü yeterli görmüyorlar. Sarı-Lacivertliler eğer ‘acil’ gözüyle baktığı stoper transferini bonservis ödemeden ya da kiralık olarak gerçekleştirirse, ayrılan tüm bütçe Edin Visca için kullanılacak.

Fenerbahçe şampiyonluk formülünü Visca'da buldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Başakşehir Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.