Fenerbahçe Salih Uçan'ı gönderiyor İrfan Can Kahveci'yi getiriyor!

Fenerbahçe yönetimi, bu sezon ortaya koyduğu performansla büyükleri peşinden koşturan İrfan Can ile prensipte anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki en önemli hedefi ‘10 numara’ takviyesiydi.

Gündeme birçok isim geldi, önemli yıldızların adı Sarı-Lacivertliler ile anıldı. Ancak yönetim, geleceği de düşünerek sürpriz bir oyuncuda karar kıldı: İrfan Can Kahveci...

Trabzonspor’un da istediği 21 yaşındaki oyuncu için, önceki akşam oynanan maçtan sonra Gençlerbirliği yöneticileri ile masaya oturuldu.

Taraflar, İrfan Can Kahveci’nin ligin ikinci yarısında Sarı- Lacivertli formayı giymesi konusunda el sıkıştı.

SALİH KİRALIK OLARAK GİDECEK

Anlaşma çerçevesinde Fenerbahçeli Salih Uçan, sezonun ikinci yarısında Başkent ekibinde kiralık olarak forma giyecek. Transferin nasıl gerçekleşeceği konusunda ise iki farklı senaryo var.

Sarı-Lacivertliler’in sezon başında UEFA ile yaptığı Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle İrfan, ilk etapta kiralanıp, sezon sezonunda bonservisi alınabilir. Ya da takas yöntemiyle, daha düşük para ödenerek ocak ayında bu transfer bitirilecek.

Fenerbahçe Salih Uçan'ı gönderiyor İrfan Can Kahveci'yi getiriyor! ile ilgili etiketler Salih Uçan Fenerbahçe İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.