Fenerbahçe Safiport USK Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

Fenerbahçe Safiport, final için parkede... Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyinde 1 numarasının belli olacağı Final-Four'da  Sarı-Lacivertliler Çekya'dan ZVVZ USK Prag'ı ağırlıyor. Ataşehir'deki maçın biletlerinin tükendiği açıklandı. Fenerbahçe Euroleague'de 3 kez final oynamasına rağmen şampiyonluk ipini göğüsleyemedi. Fenerbahçe Safiport USK Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Detaylar haberimizde...

Euroleague Women 2022 Final Four heyecanı başlıyor... Fenerbahçe Safiport yarı finalde Çek şampiyonu USK Praha'yla kozlarını paylaşıyor. TSİ 20.00'da başlayacak maç Ataşehir'de oynanacak. Sarı-Lacivertliler Ülker Arena'da seyircisi önünde adını finale yazdırmak istiyor.

FENERBAHÇE SAFİPORT'UN MAÇI TRT SPOR YILDIZ'DA CANLI

Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyinde 1 numarasının belli olacağı Final-Four'da  Fenerbahçe Safiport ve ZVVZ USK Prag'ın yanı sıra İspanya'dan Perfumerias Avenida ve Macaristan'dan Sopron Basket mücadele ediyor.

Perfumerias Avenida - Sopron Basket maçı ise TSİ 17.00'da başlıyor.

FENERBAHÇE SAFİPORT USK PRAG CANLI İZLE

Fenerbahçe, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde daha önce 3 kez final oynamasına rağmen şampiyonluk ipini göğüsleyemedi.

Sarı-lacivertli ekip, Rusya'nın Ekaterinburg kentinde 2013 ile 2014 yıllarında gerçekleştirilen Sekizli Final ve 2017'de düzenlenen Dörtlü Final turnuvalarında finale yükselerek önemli bir başarı elde etti.

Fenerbahçe, 2013'te Rusya'dan UMMC Ekaterinburg'a 82-56, 2014'te Türkiye'de büyük bir rekabet içinde olduğu Galatasaray'a 69-58 ve 2017'de ise Rusya'dan Dinamo Kursk'a 77-63 mağlup olarak ikincilikle yetindi.

BİLETLER TÜKENDİ

Fenerbahçe taraftarları bu maça büyük ilgi gösteriyor... Karşılaşmanın biletlerinin tükendiği açıklandı.

Aynı gün Fenerbahçe Beko da THY Euroleague'de Panathinaikos'u ağırlıyor. Play-off iddiası kalmayan erkek basketbol takımının maçı Sinan Erdem'e alınmıştı.

Fenerbahçe Safiport USK Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

Fenerbahçe Safiport USK Prag maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanıyor? ile ilgili etiketler canlı izle Fenerbahçe Safiport euroleague woman
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.