Fenerbahçe Rodriguez transferinde sona geldi!

Fenerbahçe'ye İtalya'dan sevindiren haber geldi. AC Milan Ricardo Rodriguez'in kiralanması için ikna edildi.

Fenerbahçe'de sol bek arayışları için gündeme gelen Ricardo Rodriguez, Milan’dan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalya’dan gelen haberlere göre; Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki İsviçreli sol beki kadrosuna katmak için Milan’ı ikna etti. Oyuncu zorunlu satın alma opsiyonuyla Kanarya’ya kiralanacak.

Rodriguez ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, transferi bu hafta içinde sonlandırılmayı planlıyor. 2017 yılında Wolfsburg’dan, Milan’a transfer olan Ricardo Rodriguez, 27 yaşında ve sol bek mevkinde görev yapıyor.

Zurich altyapısından yetişen ve uzun yıllar burada oynayan İsviçre doğumlu futbolcu bu sezon Milan’da fazla forma şansı bulamadı. Ricardo Rodriguez, Milan formasıyla Serie A’da bu sezon 5 maça çıktı. Ricardo Rodriguez’in transfermarkt güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterildi.

Fenerbahçe Rodriguez transferinde sona geldi!

Fenerbahçe Rodriguez transferinde sona geldi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Milan Ricardo Rodriguez sol bek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.