Fenerbahçe Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda

Kulüpler Birliği turnuvasında Fenerbahçe ile Rayo Vallecano takımları hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli taraftarlarda Fenerbahçe Rayo Vallecano maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusunun yanıtını arıyor.

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’ verilen arada Kulüpler Birliği turnuvasında Fenerbahçe ile Rayo Vallecano takımları hazırlık maçında kozlarını paylaşıyor. Ligde liderlik koltuğunda yer alan sarı lacivertliler La Liga takımlarından Rayo Vallecano’yu Ülker Stadyumu’nda konuk ediyor. Peki, Fenerbahçe Rayo Vallecano maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Feberbahçe Rayo Vallecano Maçı Ne Zaman?

Ülker Stadyumu’nda 30 Kasım 2022 Çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayacak Fenerbahçe Rayo Vallecano maçı S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ligde son maçında sahasında Giresunspor’a 2-1 kaybeden Fenerbahçe topladığı 29 puanla zirvede yer alıyor. Son maçında sahasında Celta Vigo ile 0-0 berabere kalan Rayo Vallecano ise topladığı 22 puanla 8. durumda bulunuyor.

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 30 Kasım 2022 Çarşamba
Saat: 20.00
Yayın: S Sport Plus

Fenerbahçe Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rayo Vallecano
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.