Fenerbahçe Rafael Benitez'le mi anlaştı? Rıdvan Dilmen'den dedikodulara son veren paylaşım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ismi bir süredir Sarı-Lacivertli kulüple anılan Rafa Benitez'le ilgili haberleri herkes gibi gazetelerden okuduğunu söyledi. Rıdvan Dilmen'in aktardığına göre Benitez ismi yalan haber... İspanyol teknik direktörü menajeri de teklif gelmediği bilgisini paylaştı.

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında adı son günlerde sıkça anılan dünyaca ünlü İspanyol çalıştırıcı Rafa Benitez'in Sarı-Lacivertliler'in gündeminde olmadığı ortaya çıktı. NTV ayrılığı sonrası ekranlarda gözükmeyen duayen yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüştüğünü ve Benitez isminin "yalan haber" olduğunu açıkladı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Dilmen, Benitez iddialarını şu sözlerle taca çıkardı "Bugün Sayın Ali Koç’la kahve içtik, Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili bir gündem olmadı dostane bir sohbetti. Sadece her gün medyada gördüğüm “BENITEZ” isminin gündemde olup olmadığını sordum. Sayın Başkan’ın cevabı; “Ben de gazetede okudum :) gündemimizde yok!"

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Benitez'in menajeri Manuel Garcia Quilon da Fenerbahçe'den teklif almadıklarını açıkladı. Habertürk TV'ye konuşan Quilon, ''Haberleri duyduk ancak şu ana kadar bize ulaşan bir teklif yok. Rafael Benitez tatilini yapıyor. Bu yaz bir takımla anlaşmak istiyor. İstediği şartların oluşması halinde yeniden futbola dönebilir'' dedi.

Dalian Yifang takımından bu yılın Ocak ayında ayrılan Benitez, Çin ekibinde 2 yılda 24 milyon dolar kazanmıştı. Fenerbahçe'nin Benitez'e teklif götürmesi halinde ekibiyle birlikte yıllık en az 10 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekiyor. 61 yaşındaki Benitez kariyerinde Liverpool, İnter, Chelsea, Napoli ve Real Madid gibi önemli takımlarda görev yapmıştı.

Fenerbahçe Rafael Benitez'le mi anlaştı? Rıdvan Dilmen'den dedikodulara son veren paylaşım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rıdvan Dilmen Rafael Benitez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.