Fenerbahçe Öznur Kablo namağlup şampiyon

Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisinde ezeli rakibi Galatasaray'ı 3-0'la geçen Fenerbahçe Öznur Kablo, üst üste 3, toplamda ise 15. şampiyonluğunu ilan etti.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin 3. maçında ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olan Fenerbahçe Öznur Kablo, derbiyi 71-56 kazanarak seride durumu 3-0 yaptı ve şampiyon oldu.

Normal sezon ve play-off dahil bu yıl ligde oynadığı 34 maçı da kazanan sarı-lacivertli ekip, üst üste 3'üncü, toplamda 15. lig şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe tarihinde 2. kez yenilgisiz şampiyon oldu.

Derbiyi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tribünden, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise kendisine ayrılan locadan takip etti.

SENEYE AVRUPA ŞAMPİYONU OLACAĞIZ

Şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Bu sene olmadı, seneye Kadınlar basketbolunda Avrupa şampiyonu da olacağız inşallah. Kadınlar basketbolunda gelecek sezon tüm kupaları alacağız inşallah. Takımımızı muhafaza edip birkaç transferle kuvvetlendireceğiz. Dünyanın en büyük ve en başarılı spor kulübü olarak mümkün olan her branşta her zaman olduğu gibi şampiyonluğa talibiz. Fenerbahçe'de DNA'mız budur!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Öznur Kablo namağlup şampiyon
 
Fenerbahçe Öznur Kablo namağlup şampiyon ile ilgili etiketler Galatasaray Ali Koç Fenerbahçe Öznur Kablo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.