Fenerbahçe Öznur Kablo 18 koronavirüs vakası açıkladı

Basketbolda koronavirüs vakalarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bugün ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep ve Bursa toplam 13 vaka bildirdi. Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı'nda ise vaka sayısının 18'e yükseldiği açıklandı.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı'nda koronavirüs vaka sayısının 18'e yükseldiği açıklandı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan bilgilendirme şöyle; 

"Kulübümüz, daha önce yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızdan 4 oyuncumuz ve 1 teknik ekip personelimizin test sonuçlarının pozitif olduğunu kamuoyuna duyurmuştu. Yeni test sonuçlarına göre A Takımımızdan 2 oyuncumuz ile 1 idari personelimizin daha test sonuçlarının pozitif olduğu netleşmiştir.

Fenerbahçe Gelişim Takımımıza yapılan tanı testi sonuçlarına göre de; Gelişim Takımımızdan 8 oyuncumuz ile 2 teknik ve idari ekip personelimizin test sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Toplamda pozitif tanısı alan 14 oyuncumuz ile 4 teknik ve idari ekip personelimiz ev izolasyonuna alınarak tedavilerine başlanmıştır."

Fenerbahçe Öznur Kablo 18 koronavirüs vakası açıkladı ile ilgili etiketler Basketbol Fenerbahçe Öznur Kablo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.