Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman?

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman? Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe evinde Osmanlısğpr ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda karşılaşacağı Osmanlıspor'u mağlup etmek istiyor. Ligde 4. sırada bulunan Sarı Kanaryalar oynadığı 27 karşılaşmada 14 galibiyet, 9 berabrlik ve 4 mağlubiyet aldı. Peki, Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig'in 28. haftasında karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ve Osmanlıspor maçı ne zaman? Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ve küme düşme hattında kritik viraj dönülecek. İrfan Buz'un öğrencileri küme düşme hattından uzaklaşmak adına Ülker Stadyumu'nda 3 puan için mücadele edecek. Fenerbahçe ise şampiyonluk yolunda rakiplerinin muhtemel puan kayıplarını bekleyecek. Sarı Kanaryaların sezonu mutlu son ile bitirebilmesi için önündeki 3 rakibini geçmesi gerekiyor. Peki, Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Fenerbahce_Osmanlspor_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldas

FENERBAHÇE OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'de 28. haftanın zorlu mücadelesinde Fenerbahçe ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek. 8 Nisan Pazar 19.00'da başlayacak mücadele beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

OSMANLISPOR'DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 8 Nisan Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan antrenmana "core" çalışmasıyla başlayan başkent ekibi, ısınma koşusunun ardından topla koordinasyona geçti.

Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla son buldu.

İranlı futbolcu Payam Sadeghian takımla çalışmalara başlarken, tedavisine devam edilen Özer Hurmacı antrenmanda yer almadı. Raheem Lawal ise antrenmanın ana bölümünde takımdan ayrı çalıştı.

fenerbahçe yeni otobüsüne kavuştu

Fenerbahçe’ye Gürsel Turizm tarafından yeni otobüsü teslim edildi. Otobüsün teslim tören tarihinin 4 Nisan olması dikkat çekti. Fenerbahçe takım otobüsüne 4 Nisan 2015’te Rize’den dönüşte silahlı saldırı yapılmıştı.

Fenerbahçe’ye Gürsel Turizm tarafından yeni takım otobüsü verildi. 1970 yılından bu yana Fenerbahçe’nin ulaşım sponsorluğunu yapan Gürsel Turizm, yeni otobüsü, Fenerbahçe’nin 4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüşünde uğradığı silahlı saldırının yıl dönümünde teslim etti. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, bir daha böyle bir saldırının gerçekleşmemesini umduğunu söyleyerek, “Failler henüz yakalanamadı. Böyle bir olayın bir daha başımıza gelmemesini diliyorum. Gürsel Turizm’e de yeni otobüs nedeniyle çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“UMARIM 100 YIL DAHA FENERBAHÇE’Yİ TAŞIRIZ”

Otobüs teslim töreninde konuşma yapan Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, 1970 yılında efsane teknik direktör Didi döneminde Fenerbahçe’yi taşımaya başladıklarını belirterek, “50 yıla yakın bir süredir Fenerbahçe’nin taşımacılık sponsorluğunu yapıyoruz. Fenerbahçe’yle çalıştığımız için biz de çok mutluyuz. Umarım bu birliktelik 100 yıl daha sürer” diye konuştu. Törende Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcular da hazır bulunurken, sarı-lacivertliler takım halinde otobüsü gezdikten sonra basın mensuplarına poz verdi.

bdf133dd592a4a4d83c226bb4f98af6e

"7 MAÇTA 21 PUAN TOPLARSAK ŞAMPİYON OLABİLİRİZ"

Fenerbahçe'nin golcüsü Roberto Soldado ligi değerlendirdi kalan 7 maça dikkat çekti. Fenerbahçe gibi bir kulübün asla pes etmeyeceğini söyleyen İspanyol oyuncu, "7 maçta 21 puan toplarsak şampiyon olabiliriz" dedi.

Otizm Farkındalık Tenis Turnuvası’nda gösteri maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Roberto Soldado, ligi değerlendirdi.

Fenerbahçe gibi bir kulübün asla pes etmeyeceğini kaydeden Soldaro, "Eğer önünüzde bir olasılık varsa o olasılığın peşinde sonuna kadar mücadele etmek durumundasınız. Biz de bunu yapacağız. Bizim yapabileceğimiz tek şey kalan maçlarımızın tamamını kazanmak. Bunu yapıp diğer maçları beklemek zorundayız. Çok büyük bir takımı temsil ediyoruz. Nasıl bir takımı temsil ettiğimizi unutmadan sonuna kadar mücadel edeceğiz." dedi.

"Düşüncemiz kesinlikle şampiyonluk" diyen İspanyol golcü, "Takım içinde buna inanıyoruz. Rakiplerimizin hala birbirileri ile oynayacak maçlar var. Kalan 7 maçta 21 puanı alabilirsek şampiyon olabiliriz. Bu şekilde düşünerek antrenmanlarımızı yapıyoruz ki hafta sonundaki maçlarda yüzde yüz takımımız için mücadele edebilelim. Sezon sonunda ligin en üst sırasında biz olmak istiyoruz. Bu çok zor ama bunun da farkındayız. Bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahce_Osmanlspor_mac_ne_zaman_saat_kacta_hangi_kanaldasasd

"BU FORMAYI GİYMEYE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

Fenerbahçe formasıyla 500. maçına çıkan tecrübeli eldiven Volkan Demirel, "Bu çok büyük onur ve gurur" dedi. 37 yaşındaki file bekçisi, "Sözleşmeyle ilgili hiçbir zaman sıkıntım olmadı. Bu forma bana verildiği sürece de bu formayı giyeceğim" diye konuştu.

Kaptan Volkan Demirel, Kayserispor'u deplasmanda 5-0 yendikleri maç sonrası yayıncı kuruluşa 5'inci kez "dalya" yapmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Volkan, "Tabii ki bu formayı 500 defa da, 5 kere de, 5 dakika da giyseniz çok kutsal bir forma. Bu şansı verenlere çok teşekkür ediyorum. Bana sahip çıkan yönetimime, hocalarıma, taraftarlara çok teşekkür ederim. Bu çok büyük onur ve gurur. Sağlığım elverdiği sürece elimden geleni yapmak isterim ve yapacağım için de söz veriyorum. İnşallah sağlığım fiziğim el verdiği sürece de bu formayı giyebildiğim kadar giymeyi istiyorum. İnşallah bu forma bana verildiği sürece de bu formayı giyeceğim. Çünkü hem işimi hem camiamı çok seviyorum. Hayalimdi kalecilik ve Fenerbahçe kalesini korumak. Tabii faydalı olduğum takdirde devam ederim, faydalı olmadığımı gördüğümde de nokta koymayı bilirim. Yaş olarak bir hedefim yok ama gidebildiğim yere kadar götüreceğim. Benim sözleşmeyle ilgili hiçbir zaman sıkıntım olmadı bundan sonra da olmayacaktır." sözleriyle takımda uzun yıllar kalmak istediğini kaydetti.

Liderle puan farklarının fazla gibi gözüktüğünü belirten tecrübeli file bekçisi, "Maçtan önce 8 tane maçımız kaldığını ve hepsini kazanmak istediğimiz söyledik. Güzel bir galibiyet oldu. Averaj olarak güzel bir sonuç. Şu anda küçük hesap olabilir ama ilerleyen zamanda işimize yarayabilir. Biz elimizden geleni yapacağız ve önümüze bakacağız. Bekleyeceğiz. Umudumuz bu şekilde" şeklinde konuştu.

Her maç elinden geldiği sürece sakin kalmaya çalıştığını aktaran Demirel, "Toplam 4-5 kişi her statta tepkiye maruz kalıyor. Bundan sonra da olacaktır. Ben bu konuda Umut'a çok teşekkür ediyorum. Bugünki maçta bana çok desteği ve yardımı oldu. Bunlar futbolun içerisinde var. Biz gittikten sonra başka arkadaşlar gelecektir, onlara da aynısı olacaktır. Çünkü bizler camialarla bütünleşmiş insanlarız. Herhalde Kayserispor başkanı da böyle bir futbolcusu olmadığı için yadırgamış olabilir. Sevenimiz çoktur sevmeyenimiz de çoktur." açıklamalarını yaptı.

MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Bir gazetecinin "milli takıma dair hayallerin var mı" sorusunu da Demirel, şöyle yanıtladı:

"Milli takım son maçlara bakıldığında genç yeteneklerden oluşuyor. Son maçlardaki görüntü de son derece güzeldi. İnşallah genç arkadaşlarımız bundan sonraki maçlarda daha iyi performans gösterirler. Şu an oynayan arkadaşlarımızın ellerinden geleni yaptığını görüyoruz. Açıkçası bana çok da ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. Ben her zaman çağrıldığım zaman milli takımda mücadele etmek isterim ama yaşadığım olaylar kolay şeyler değil, zor şeyler. Çağırırlarsa seve seve giderim"

Fenerbahçe tarihinde en fazla forma giyen ikinci futbolcu unvanını elinde bulunduran başarılı kaleci Volkan Demirel, Süper Lig'de 377, Avrupa kupalarında 86, Türkiye Kupası'nda 34, TFF Süper Kupa'da da 3 kez kaleyi korudu.

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Osmanlıspor maçı ne zaman hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.