Fenerbahçe Opet'te 5 voleybolcu korona oldu

Fenerbahçe Opet'te 2 oyuncunun daha koronavirüs testi pozitif çıktı... Sarı-Lacivertliler'de Vakıfbank maçı öncesi toplam 5 sporcunun tedavi ve karantina süreçleri devam ediyor.

Misli.com Sultanlar Ligi yarı final serisinde Eczacıbaş VitrA'yı 2-1'le eleyerek finale çıkan ve şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe Opet, koronavirüs şoku yaşıyor. Önceki gün 3 ismin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Sarı-Lacivertliler'de 2 ismin daha koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızda semptom gösteren 2 sporcumuzun bugün yeniden yapılan test sonucu pozitif sonuçlanmış olup, toplamda 5 sporcumuzun tedavi ve karantina süreçleri devam etmektedir."

Sarı-lacivertliler, Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off finali 2. maçında yarın saat 19.30'da  deplasmanda VakıfBank ile karşılaşacak. İlk karşılaşmayı 2-3 kazanan VakıfBank seride 1-0 önde.

Fenerbahçe Opet'te 5 voleybolcu korona oldu ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol Fenerbahçe Opet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.