Fenerbahçe Opet ve VakıfBank'ın Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki grupları belli oldu

2021 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele edecek Fenerbahçe Opet ve VakıfBank'ın grup aşamasındaki rakipleri ve maç programı belli oldu. Fenerbahçe Opet, A Grubu'nda İtalya'dan A.Carraro Imoco Conegliano ve Brezilya'dan Dentil Praia Clube ile eşleşti. VakıfBank ise B Grubu'nda Kazakistan ekibi Altay ile Brezilya takımı Minas Tenis Clube ile karşılaşacak.

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele edecek Fenerbahçe Opet ve VakıfBank'ın grup aşamasındaki rakipleri ve maç programı belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın ev sahipliğinde 15-19 Aralık tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek organizasyonda Fenerbahçe Opet, A Grubu'nda İtalya'dan A.Carraro Imoco Conegliano ve Brezilya'dan Dentil Praia Clube ile eşleşti.

VakıfBank ise B Grubu'nda Kazakistan ekibi Altay ile Brezilya takımı Minas Tenis Clube ile karşılaşacak.

Grup aşamasında oynanan maçların ardından puan cetvelinde ilk iki sırayı alan takımlar, yarı finale yükselecek ve çapraz eşleşme olacak.

FIVB tarafından 1991'den bu yana organize edilen şampiyonaya ilk kez ev sahipliği yapacak Türkiye, kadınlar kategorisinde 6 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Fenerbahçe Opet ve VakıfBank'ın Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki grupları belli oldu

Maç programı şu şekilde:

15 Aralık Çarşamba 15.00 B Minas Tenis Clube – Altay
15 Aralık Çarşamba 18.30 A A.Carraro Imoco Conegliano – Fenerbahçe Opet
16 Aralık Perşembe 15.00 B VakıfBank – Altay
16 Aralık Perşembe 18.30 A Dentil Praia Clube – Fenerbahçe Opet
17 Aralık Cuma 15.00 B A.Carraro Imoco Conegliano – Dentil Praia Clube
17 Aralık Cuma 18.30 A Minas Tenis Clube – VakıfBank
18 Aralık Cumartesi 15.00 Yarı Final A1 – B2
18 Aralık Cumartesi 18.30 Yarı Final B1 – A2
19 Aralık Pazar 15.00 Üçüncülük A1-B2 Maçının Kaybedeni/ B1-A2 Maçının Kaybedeni
19 Aralık Pazar 18.30 Final A1-B2 Maçının Kazananı / B1-A2 Maçının Kazananı

Fenerbahçe Opet ve VakıfBank'ın Dünya Kulüpler Şampiyonası'ndaki grupları belli oldu ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol Fenerbahçe Opet
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.