Fenerbahçe Olivier Giroud için gözünü kararttı

Yeni golcüsünü arayan Fenerbahçe, Arsenal'de uzun yıllar Mesut Özil'le birlikte forma giyen Olivier Giroud'yu gündemine aldı. Chelsea ile sözleşmesi haziran ayında bitecek olan Fransa Milli Takımı'nın 34 yaşındaki golcüsü için her türlü fedakarlık yapılacak.

Bu sezon en büyük sıkıntıyı santrfor mevkisinde yaşayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için işi sıkı tutuyor. Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü bir yıldızı transfer ederek, Samatta faciasını unutturmak istiyor.

Emre Belözoğlu'yla 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Fenerbahçe yönetimi bir yandan da hocanın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, Chelsea forması giyen Fransız santrfor Olivier Giroud için kesenin ağzı açıldı

Fransa Milli Takımı forması da giyen 34 yaşındaki yıldızın menajeriyle kurulan ilk temasların olumlu geçtiği bilgisi taraftarı heyecanlandırdı. Twitter'da binlerce F.Bahçe taraftarı Olivier Giroud paylaşımları yapıyor.

Chelsea ile UEFA Şampiyonlar Ligi finali ve Fransa Milli Takımı'yla Euro 2020 oynayacak olan Giroud için fiyat isteyen yönetim, mevcut talepler üzerinde fikir alışverişinde bulunuyor. Bu yaz Ozan Tufan ve Attila Szalai gibi "para eden" isimleri satmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, bu iki isimden 40 milyon euroya yakın bir gelir elde etmeyi umuyor.

2012-18 arası Premier League'de Arsenal forması giyen Giroud, 2018-19 sezonunun devre arasında 17 milyon euro bonservisle Chelsea'ye transfer olmuştu. Fransız yıldız bu sezon ligde 15 maçta 5 gol atarken, Devler Ligi'nde çıktığı 8 maçta attığı 6 golle kalitesini konuşturmuştu.

Fenerbahçe Olivier Giroud için gözünü kararttı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu olivier giroud
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.