Fenerbahçe, Nahiri ile ön protokol mü imzaladı?

Hasan Ali Kaldırım'ın sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklar Fenerbahçe'nin canını yakarken Fas basınından sürpriz bir iddia geldi.

Fenerbahçe, sezon başında sol bek pozisyonu için Roma forması giyen Kolarov ve Laziolu Durmisi isimleri üzerinde durmuş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Sarı-lacivertliler, aradığı ismi Fas'ta buldu.

Fas basınında yer alan habere göre maliyeti düşük ancak yetenekli bir ismi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Fas ligi ekiplerinden Wydad AC'de forma giyen Mohammed Nahiri ile geçtiğimiz cumartesi günü resmi görüşme gerçekleştirdi ve 3 yıllık ön protokol imzaladı.

Fenerbahçe, Nahiri ile ön protokol mü imzaladı?

TRANSFERİ DIRAR ÖNERDİ

Haberin detaylarında aktarılan bilgilere göre Fas Milli Takımı'nda da 10 karşılaşmada forma giyen Nahiri'yi Fenerbahçe yönetimine öneren isim Nabil Dirar oldu.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Bu sezon Wydad AC formasıyla çıktığı 6 karşılaşmada 3 gol atarak yıldızını parlatan Nahiri'nin kulübüyle sözleşmesi sona erdi. Fenerbahçe, bu transferi bedelsiz olarak bitirecek.

Fenerbahçe, Nahiri ile ön protokol mü imzaladı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fas Nabil Dirar Wydad AC Mohammed Nahiri Fas Milli Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.