Mesut Özil transferinin perde arkası...

Ve Fenerbahçe sonunda Mesut Özil transferini resmen bitirdi. Arsenal takımında top koşturan Alman asıllı Türk yıldız Mesut Özil’in Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Hatta Mesut Özil’in oturacağı ev ve transferinden sorumlu olan sponsor bile ayarlandı. İşte Mesut Özil transferinin perde arkası.

Son dakika transfer haberine göre Fenerbahçe sonunda Mesut Özil’e resmen kavuştu. Arsenal’de top koşturan Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil’in Fenerbahçe ile 3,5 yıllığına anlaştığı iddia edildi. Her sezon transfer döneminde Mesut Özil’in adı Fenerbahçe ile anılır ancak bir türlü sona bu kadar yaklaşılamamıştı.

Fenerbahçe ile 3,5 yıllığına anlaşan Mesut Özil’in 6 aylık maaşını Arsenal’in ödeyeceği belirtilirken yıldız oyuncu ve ailesi içinde İstanbul’da oturacağı ev bile ayarlandı. Maddi detaylar konusunda ufak pürüzlerinde giderilmesi akabinde bu transferin resmen gerçekleşeceği ifade edildi.

Mesut Özil transferinin perde arkası...

SPONSOR PUMA

Mesut Özil’in yüksek maliyeti nedeniyle sponsor arayan Fenerbahçe bunda da mutlu sona yaklaştı. Son gelen haberler doğrultusunda Mesut Özil’in transferi için PUMA’nın sponsor olduğu ve gerçekleşecek bu transfer akabinde Cisse, Thiam, Lemos, Sinan Gümüş ve Ademi’ye gelecek olan transfer tekliflerinin değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.

EVİ KISIKLI'DA

Eşi Amine Gülşe ile beraber İstanbul Kısıklı’da büyük bir arazide yaptırdığı villada kalacak olan Mesut Özil’in evin her detayı ile de yakından ilgileneceği belirtildi. Cimnastik salonu ve tenis kortu da bulunan evinde yaşayacak Özil, villadaki son çalışmalar bitene kadar farklı bir adreste ikamet edecek.

Mesut Özil transferinin perde arkası... - Resim : 2

Daha öncesinde ABD’den de bazı teklifler alan Mesut Özil, hem Fenerbahçeli olması hem de yoğun ısrarlar nedeniyle sarı lacivertli takımın teklifine daha sıcak baktı. MLS ekibi DC United'ın özellikle yüksek bir ücret, kulüpten hisse ve pilot takım kurma yetkisi önerdiği Özil, Fenerbahçe taraftarının önünde oynama hayali nedeniyle tercihini Türkiye’den yana kullandı.

YILDA 5 MİLYON EURO

3,5 yıllığına Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil’in 6 aylık maaşını ise Arsenal ödeyecek. Yeni sezonla birlikte 2.5 milyon Euro imza parası alacak olan Özil, Fenerbahçe’den bonuslar hariç yılda 5 milyon euro kazanacak.

Mesut Özil transferinin perde arkası... - Resim : 3

Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Mesut Özil, İngiltere'de Arsenal ile 4 lig kupası, 2 Süper Kupa; İspanya'da Real Madrid ile 1 lig şampiyonluğu, 1 de Süper Kupa kazandı. Özil, Almanya'da Werder Bremen ile de bir lig kupası sevinci yaşadı.

 

Mesut Özil transferinin perde arkası... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Son dakika Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.