Fenerbahçe, Mbwana Samatta ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, Mbwana Samatta'nın satın alma opsiyonuyla beraber kiralık olarak takımdan ayrıldığını açıkladı. Fenerbahçe formasıyla oynadığı 33 maçta 6 gol atabilen Samatta, geçen sezon Antwerp’te çıktığı 39 maçta 9 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe Kulübü, 2020 yılında kiralık olarak transfer ettiği ve 2021’de 6 milyon Euro’ya bonservisini aldığı Mbwana Samatta ile yollarını ayırdı.

29 yaşındaki Tanzanyalı forvet, geçen sezonu Antwerp’te kiralık olarak geçirdikten sonra bu sezon da kadroda düşünülmeyince Belçika’nın Genk takımına gönderildi.

Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamada, Samatta’nın satın alma opsiyonuyla beraber 1 yıllığına kiralandığı belirtildi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:

"Profesyonel futbolcumuz Mbwana Ally Samatta'nın geçici transferi için Belçika'nın KRC Genk ekibi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz, satın alma opsiyonlu kiralık olarak 1 sezon boyunca Belçika kulübünün formasını giyecektir."

Fenerbahçe, Mbwana Samatta ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Mbwana Samatta genk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.