Fenerbahçe, Marcos Rojo ile tekrar ilgileniyor!

Manchester United'da gözden çıkarılan Arjantinli savunmacı Marcos Rojo'nun adı yeniden Fenerbahçe ile anılıyor.

Savunma hattını Simon Falette transferi ile güçlendiren Fenerbahçe için İngiliz basınından Marcos Rojo iddiası geldi.

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Ole Gunnar Solskjaer'in kadroda düşünmediği Marcos Rojo'nun sarı-lacivertli takıma gidebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe, Marcos Rojo ile tekrar ilgileniyor!

Bu sezon 3'ü Premier Lig olmak üzere toplam 9 maça çıkan ve Manchester United'dan ayrılacağı konuşulan Marcos Rojo için Fenerbahçe'nin yıllık 2.7 milyon sterlin (3.2 milyon euro) civarında bir ücret teklif ettiği konuşuluyor. Buna karşın futbolcu ise yıllık 3.5 milyon sterlin (4.15 milyon euro) istiyor.

Manchester United'daki altıncı sezonunu geçiren Marcos Rojo'nun sözleşmesi 18 ay sonra tamamlanıyor. 29 yaşındaki futbolcu 2014'te Sporting Lizbon'dan transfer edilmişti.

Asıl pozisyonu stoper olan Marcos Rojo sol bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. Arjantinli yıldız ülkesinin milli takımı adına bugüne kadar 61 maça çıktı ve 3 gol attı.

Fenerbahçe, Marcos Rojo ile tekrar ilgileniyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Manchester United Premier Lig Marcos Rojo Ole Gunnar Solskjaer Arjantinli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.