Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Austria Wien'in diskalifiyesi gündemde

UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Fenerbahçe'nin deplasmanda kazandığı Austria Wien maçında skandal anlar yaşandı. Ev sahibi takımın tribünlerinden gelen bir davul tokmağı Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'a isabet etti. Yaşanan olay sonrası UEFA'nın harekete geçtiği öğrenildi. Avusturya ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nden diskalifiye edilmesi ve ciddi bir para cezası almasının gündemde olduğu belirtiliyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Austria Wien'i Joshua King ve Serdar Dursun'un ayağından gelen gollerle 2-0 mağlup ederken rövanş karşılaşması öncesi önemli bir avantajı cebine koymayı başardı.

Avusturya'da oynanan mücadelede maç önü ve maç esnasında da çirkin olaylar yaşanırken, Sarı-Lacivertliler'in 1-0 üstün olduğu esnada devam eden mücadelenin 43. dakikasında Austria Wien taraftarı sahaya yabancı madde yağdırmaya başladı.

Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Austria Wien'in diskalifiyesi gündemde

ALTAY'A DAVUL TOKMAĞI ATILDI

Bu sırada Austria Wien tribünlerinden atılan davul tokmağı, Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır’a isabet etti. Altay Bayındır’ın göğsüne isabet eden davul tokmağı ile yere yığılmasından sonra maç durdu. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası mücadele 45. dakikadan itibaren tekrar başladı. Tribünlerin tansiyonunu yatıştırmaya çalışan Austria Wien oyuncuları taraftarlara sakin olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Austria Wien'in diskalifiyesi gündemde - Resim : 2

UEFA HAREKETE GEÇTİ

Yaşanan bu durum sonrası UEFA yetkilileri harekete geçerken, Avusturya kulübü UEFA Avrupa Ligi'nden diskalifiye edilmesinin yanı sıra, ciddi bir para cezası ile de karşı karşıya.

Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Austria Wien'in diskalifiyesi gündemde - Resim : 3

Yaşanan bu olaylar Avusturya basınında da geniş yankı bulurken, Kurier gazetesinin haberine göre; A. Wien yönetimi, Türk kaleciyi göğsünden vuran ve maçı yarıda bırakmanın eşiğine getiren davul tokmağını atanı arıyor.

Fenerbahçe maçındaki skandal sonrası UEFA harekete geçti: Austria Wien'in diskalifiyesi gündemde ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Altay Bayındır avustrya wien tokmak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.