Fenerbahçe maçında çekilen ofsayt çizgisi Avrupa'da bile gündem oldu!

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmada çekilen ofsayt çizgisi gündeme oturmuştu. İspanyol basınından AS, sosyal medya hesabından şaşkınlığını belirterek Fenerbahçe - Alanyaspor maçının VAR görüntüsünü paylaştı.

Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya gelmişti. Maçın 20. dakikasında olan pozisyon Avrupa'da bile gündem oldu.

Sarı-lacivertli ekibin Alanyaspor ile mücadele edip 2-1 galip geldiği karşılaşmada 20. dakikada yaşanılan pozisyon olay oldu. Maçın 20. dakikasında Fenerbahçe Mame Thiam ile ofsayta yakalandı. Bu pozisyonun ardından paylaşılan VAR görüntüleri sosyal medyada tepki gördü. Hakem Umut Meler'in yönettiği maçta verilen kararın ardından çekilen ofsayt çizgisinin paylaşılması, Avrupa'da gündem oldu.

İspanyol basını AS, sosyal medya hesabından yapmış olduğu Fenerbahçe - Alanyaspor paylaşımında, olaylı pozisyonun görüntüsünü kullanarak şaşkınlığını emojilerle ifade etti. Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğünden daha çok 20. dakikada Mame Thiam'ın yakalandığı ofsayt pozisyonunun konuşlduğu mücadelede VAR odasında Serkan Olguncan bulunuyordu.

Fenerbahçe maçında çekilen ofsayt çizgisi Avrupa'da bile gündem oldu!

EROL BULUT GAZİANTEP MAÇINDA SÖYLEMİŞTİ

Erol Bulut, Fenerbahçe ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşmanın ardından ofsayt çizgilerine tepki gösterdi. Alanyaspor maçından birkaç hafta önce oynanan Gaziantep karşılaşmasında da tartışmalı bir ofsayt pozisyonu olduğunu düşünen Erol Bulut "Ofsayt çizgisini kimin çektiğini, kimler tarafından çekildiğini merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçında çekilen ofsayt çizgisi Avrupa'da bile gündem oldu! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Alanyaspor ofsayt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.