Fenerbahçe maçı öncesinde kırmızı kart gördü!

Başakşehir, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Yeni Malatya ile karşı karşıya geldi. Maçta kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe maçı öncesinde cezalı duruma düştü.

Yeni Malatya ile Başakşehir sezonun ilk hafta maçında Malatya'da karşı karşıya geldi. Avrupa kupaları nedeniyle sezonu erken açan iki takımın mücadelesinde kazanan ev sahibi Yeni Malatya oldu. Başakşehir’i 3-0 yenen Yeni Malatya sezonu galibiyetle açtı.

Maçla ilgili dikkati çeken diğer bir konu da; adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Başakşehir'in yetenekli oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin, karşılaşmada iki sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalmasıydı. İrfan Can, cezalı duruma düştü ve gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe'ye gitme isteğini yönetime bildiren İrfan Can'ın kırmızı kartı akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Fenerbahçe maçı öncesinde kırmızı kart gördü! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.