Fenerbahçe maçı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden kişi, CHP'li iş adamının oğlu çıktı

Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe-Ümraniyespor maçı öncesinde çekilen görüntüler sosyal meyada büyük tepki çekti. Bir restoranda buluşan sarı lacivertli taraftarlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ağıza alınmayacak sözler söyledi. O sözleri söyleyen taraftarlardan birinin kimliği ortaya çıktı. Söz konusu kişinin CHP'ye yakın iş adamı Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral olduğu öğrenildi. 

Dün Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni ekiplerinden  Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Sahada iyi bir oyun sergileyemeyen sarı-lacivertli takım rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Karşılaşma öncesi bir grup taraftar Kadıköy’de buluştu.

CUMHURBAŞKANI'NA KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

21.45’teki maç öncesi yemek yiyen taraftarlar, birden tezahürata başladı. Küfürlerin havada uçuştuğu o dakikalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ağza alınmayacak sözler koro halinde söylendi.

KÜFÜR EDENLERDEN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU! 

Skandal görüntülere imza atan kişilerden birinin CHP Avcılar teşkilatının önemli isimleri arasında yer alan İş İnsanı Ali Oral'ın oğlu Berkan Oral olduğu ortaya çıktı. 

Fenerbahçe maçı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden kişi, CHP'li iş adamının oğlu çıktı

Fenerbahçe maçı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden kişi, CHP'li iş adamının oğlu çıktı - Resim : 2

Skandal görüntüleri sosyal medya hesabından da paylaşan Berkan Oral'ın düğün fotoğrafları da gündem oldu. 

DÜĞÜNÜNE CHP'NİN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ KATILDI

BERKAN ORAL YAĞMUR GEYGEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a skandal küfür olayıyla gündeme gelen CHP'li iş adamının oğlu olan Berkan Oral'ın düğününe; Canan Kaftancıoğlu, CHP İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Engin Altan gibi CHP'nin yöneticilerin katıldığı ortaya çıktı... 

 

Fenerbahçe maçı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfür eden kişi, CHP'li iş adamının oğlu çıktı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP küfür Canan Kaftancıoğlu Tunç Soyer berkan oral skandal ali oral
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.