Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Greuther Fürth maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe-Greuther Fürth maçı naklen ekranlara gelecek. Hazırlık kampındakik 5. maçını Alman ekibi ile oynayacak sarı lacivretli takım önceki hazırlık maçında Hollanda Ekibi PEC Zwolle ile 2-2 berabere kalmıştı. Peki Fenerbahçe-Greuther Fürth maçı hangi kanalda? Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanalda?

Süper Lig öncesi takımdaki son rötuşları gerçekleştirecek olan Fenerbahçe bu akşam 5. hazırlık maçında Alman ekibi Greuther Fürth ile karşılaşacak. Vitor Preira'nın kadroyu kurmaya çalıştığı hazılık kampında son maç Alman ekibi ile olacka. Peki Fenerbahçe-Greuther Fürth maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE-GREUTHER FÜRTH MAÇI HANGİ KANALDA?

31 Temmuz saat 19:00'da yapılacak Fenerbahçe-Greuther Fürth maçı TRT Spor ekranlarında naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE GREUTHER FÜRTH MAÇININ BİLETLERİ SATIŞTA

Sarı-lacivetlilerin yarın Greuther Fürth ile oynayacağı hazırlık maçının biletleri dün satışa çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın yalnızca doğu ve batı tribünleri satışa çıkarılırken, bilet fiyatlarının 80 TL olduğu açıklandı. Taraftarların stada girişte HES kodları da kontrol edilecek. Yeni sezon öncesi 4 hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, 4 Ağustos Çarşamba günü de Dinamo Kiev'i konuk edecek.

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Romanya ekibi Csikszereda'yı 2-0'la geçen sarı lacivertliler, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe, Hollanda Birinci Futbol Ligi ekibi PEC Zwolle ile oynadığı karşılaşmadan ise 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Greuther Fürth maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe fenerbahçe maçı hangi kanalda fenerbahçe-greuther fürth maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.