Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında 28 kupa sergilendi

Fenerbahçe Kulübü'nün yüksek divan kurulu toplantısında, sarı-lacivertlilerin 1907'deki kuruluşundan bu tarihe kadar aldığı ve Süper Lig'in başlangıç tarihi olan 1959'dan önceki 9 kupanın da dahil olduğu 28 lig şampiyonluğu kupası sergilendi.

Fenerbahçe'de yılın ikinci yüksek divan kurulu toplantısı, Kalamış'taki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ile yönetim ve divan kurulu üyeleri katıldı.

Toplantı salonundaki konuşma kürsüsünün önünde Fenerbahçe'nin tarihi boyunca futbolda kazandığı şampiyonluk kupaları sergilendi. Sergide, Fenerbahçe'nin tescillenmesini istediği, ligin başlangıç tarihi olarak kabul edilen 1959'dan önceki lig mücadelelerinde kazanılmış 9 şampiyonluk kupası da yer aldı. Bu 9 kupanın yanı sıra 1959 sonrası alınan 19 kupanın sergilendiği alan, üyeler tarafından ilgiyle karşılandı.

 

 

 

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında 28 kupa sergilendi ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.