Fenerbahçe, Konyaspor forması giyen savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'ya teklif yaptı

Fenerbahçe, Konyaspor forması giyen savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için 2.2 milyon Euro ve Mbwana Samatta'yı içeren bir teklif yaptı. Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen 27 yaşındaki futbolcunun Konyaspor ile sözleşmesi ise 2025 yılında sona eriyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe, Konyaspor forması altında gösterdiği performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakçı için resmi teklif yaptı. A Spor'un haberine göre; sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için Konyaspor'a 2.2 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.

Fenerbahçe ayrıca, Abdülkerim için, geçen sezonu Royal Antwerp'te kiralık olarak geçiren Mbwana Samatta'yı Konyaspor'a önerdi. Geçen sezon gösterdiği performansla A Milli Futbol Takımı'na da seçilen Abdülkerim Bardakçı'nın adı Beşiktaş ile de anılıyor.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI KİMDİR?

Abdülkerim Bardakçı, 7 Eylül 1994 tarihinde Meram, Konya'da doğdu. Stoper mevkiinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Konyaspor'da forma giymektedir.Futbola Zonguldakspor altyapısında başlayan Abdülkerim Bardakçı, daha sonra Konyaspor altyapısında oynadı. Burada 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dahil edildi.

 

Fenerbahçe, Konyaspor forması giyen savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'ya teklif yaptı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Konyaspor Abdülkerim Bardakçı Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.