Fenerbahçe Konoplyanka'da mutlu sona çok yakın!

Fenerbahçe, Schalke 04 forması giyen Konoplyanka için Alman kulübüne 3 milyon euro teklif etti. Alman ekibi ise 5 milyon eurodan 4 milyon euro’a düştü. Tarafların anlaşması an meselesi.

Yevhen Konoplyanka için Fenerbahçe ile Schalke arasında kıran kırana bir pazarlık sürüyor. Mavi-Beyazlılar, senelik maliyeti vergilerle birlikte 4 milyon euroyu geçen 29 yaşındaki futbolcuyu bir an önce elden çıkarmak istiyor. Schalke, Fenerbahçe’yle yapılan görüşmelerde kapıyı 5 milyon eurodan açtı.

Sarı- Lacivertliler ise masaya 3 milyon euro ile oturdu. Alman ekibiyle pazarlıkları yürüten Comolli, bu teklifte ısrarcı olunca Schalke istediği ücreti 4 milyon euroya düşürdü.

OYUNCUDA SORUN YOK

Yönetimle sürekli temas halinde olan Fransız sportif direktör, Mavi- Beyazlılar’ın bu adımı sonrası rakamı yükseltip yükseltmeme konusunda haber bekliyor. Tarafların 1 milyon euroluk fark konusunda anlaşıp orta yolu bulmaları bekleniyor.

Fenerbahçe, Yevhen Konoplyanka ile 3 sene için 9 milyon euro’ya prensip anlaşmasına vardı

Fenerbahçe Konoplyanka'da mutlu sona çok yakın! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Almanya Schalke 04
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.