Fenerbahçe kombine nasıl alınır? 2019-2020 sezonu!

Fenerbahçe kombine nasıl alınır? Transfer döneminin en hızlı takımı olan Fenerbahçe, bugün kombine satışlarına başlıyor. Takımını tribünde desteklemek isteyen taraftarlar kombine kartlarını satın alabilmek için araştırma yapmaya başladı. İşte Fenerbahçe kombine nasıl alınır? 2019-2020 sezonu için merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçe kombine nasıl alınır? Takımını tribünde desteklemek isteyen taraftarlar kombine kartlarını satın alabilmek için araştırma yapmaya başladı. Transfer döneminin en hızlı takımı olan Fenerbahçe, bugün kombine satışlarına başlıyor. İşte Fenerbahçe kombine nasıl alınır? 2019-2020 sezonu için merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçe’de geçen sezon satışa sunulan tüm kombineler taraftarın yoğun ilgisi ile karşılanmış statta boş koltuk kalmamıştı. 2018-19 Süper Lig Sezonunu kötü geçiren Fenerbahçe’de taraftarın kombineye ilgisi yine azalmadı.

Öncelikle yenilemelere açılan Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı kombineleri, 8 Temmuz 2019 tarihi itibariyle de kongre üyelerine özel satışa sunuldu. Özellikle Max Kruse ve Vedat Muriqi transferleri sonrası taraftarlar kombinelere büyük ilgi gösterdi. Kombine satışları bugün itibariyle 25 bin rakamına yaklaştı.

FENERBAHÇE KOMBİNE ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Fenerbahçe kombine nasıl alınır? 2019-2020 sezonu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.