Fenerbahçe-Kayserispor maçı hangi kanalda saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Fenerbahçe ile Kayserispor Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe-Kayserispor kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Fenerbahçe için bu sezon elde kalan en büyük hedef Türkiye Kupası. Fenerbahçe’de yönetimden teknik heyetine herkesin tek düşüncesi, kupayı müzeye götürmek. Kanarya, çeyrek finalde Kayserispor ile eşleşmiş, deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanarak yarı final yolunda önemli bir adım atmıştı. Advocaat ve öğrencileri, bu akşam oynanacak rövanşta bu avantajı kullanarak rakibini saf dışı bırakmaya çalışacak.

Maçın Fenerbahçe açısından belki en büyük önemi, Volkan Demirel’in sahalara dönmesi olacak. Tecrübeli file bekçisi, 22 Şubat’ta Krasnodar ile oynanan maçta sakatlanmıştı. O tarihten beri görev yapamayan kaptanın bu akşam eldivenleri devralması bekleniyor. Advocaat ayrıca bu akşam birçok as oyuncusunu dinlendirmeyi düşünüyor. Ligde kalma savaşı veren Kayserispor’da Sergen Yalçın da ilk maçtaki farklı yenilgiyi göz önüne alarak bu akşam daha çok yedeklere şans vermeyi planlıyor.

FenerbahcIe_ile_Kayserispor_TuIrkiye_KupasA_CIeyrek_Final_ikinci_macIAnda_karsIA_karsIAya_gelecek._Peki_FenerbahcIe-Kayserispor_kupa_macIA_ne_zaman_saat_kacIta_hangi_kanaldaA

Fenerbahçe-Kayserispor kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i: Volkan D., Şener, Yiğit, Neustadter, İsmail, Ozan, Salih, Stoch, Aatif, Volkan Ş., Sow

Kayserispor'un muhtemel ilk 11'i: Muarrem, Hakan, Douglao, Mabiala, Levent, Sow, Kubilay, Umut Sönmez, Traore, Güray, Umut Bulut

Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe rakibini deplasmanda Fernandao'nun 2 eve Erkan Kaş'ın kendi kalesine attığı gollerle 3-0 mağlup etmişti. Kayserispor'un turu geçmesi için 3-0 kazanarak maçı uzatmalara götürmesi ya da 4 farklı skorla kazanması gerekecek.

Süper Lig'de son iki maçında mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor'da teknik direktör Sergen Yalçın Türkiye Kupası'nı önemsemediklerini asıl hedeflerinin Süper Lig olduğunu söylemişti.

Kayserispor geride kalan 26 haftada topladığı 27 puanla 15. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ın 11 puan gerisinde 47 puanla 3. sırada bulanan Fenerbahçe şampiyonluk yarışından uzaklaşmış durumda. Galatasaray ve Başakşehir ile birlikte ikincilik yarışı veren Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa Kupalarına gitmeyi garantilemek istiyor.

Fenerbahçe-Kayserispor maçı hangi kanalda saat kaçta? (Muhtemel 11'ler) ile ilgili etiketler Fenerbahçe Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası çeyrek final yarı final saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.